rootfoot

Cum sa porti o rochie neagra eleganta fara sa obtii un look banal

Rochia neagra este intotdeauna optiunea vestimentara lipsita de riscuri si suficient de eleganta pentru aproape orice fel de eveniment. Ca a fost febletea faimoasei Coco Chanel, nici nu mai conteaza atat de mult precum avantajele aduse tinutei si siluetei noastre.

 

Negrul contureaza clar silueta, dar camufleaza detaliile optice mai putin apreciate, pare stilat fara sa depui prea mult efort si se potriveste oricarui tip de ten.

 

Problema este ca, ei bine, un look cu adevarat spectaculos necesita putina atentie la detalii si un strop de indrazneala stilistica. Altfel risti ca tinuta all black sa fie confundata cu vestimentatia de doliu sau sa te pierzi pur si simplu in peisaj.

 

La rochia neagra conteaza foarte mult materialul

 

Cu siguranta ti s-a intamplat sa achizitionezi macar o data o rochie neagra dintr-un material de slaba calitate, care sa faca mai mult rau decat bine look-ului tau. Tesatura neagra ieftina fie se strange in falduri dizgratioase, fie aduna toate scamele, fie se decoloreaza cu incrancenarea uneia care si-a dorit mereu sa aiba o culoare mult mai deschisa.

 

In plus, pentru ca vorbim in principal de o rochie neagra eleganta pentru ocazii speciale, trebuie sa alegi tesatura cu mare atentie, mizand pe materiale luxoase, cum ar fi catifeaua sau dantela brodata, dar si pe materiale cu textura bogata, care poate sustine croiala.

 

Alege o rochie neagra de ocazie cu un design original

 

 

 

Da, liniile clasice sunt infailibile, insa daca ai de gand sa porti o tinuta all black la o petrecere, incearca totusi sa aduci ceva inedit in croiala rochiei negre de ocazie. Probabil ca o mare parte din celelalte invitate vor purta si ele rochii negre, asa ca trebuie sa te distingi cumva, sa-ti scoti personalitatea in evidenta si sa reusesti un look fabulos. Cum? Cu ajutorul detaliilor inedite.

 

Acestea pot fi ori jocuri de transparente plasate avantajos in designul rochiei, ori un volan sau un peplum care sa adauge o nota feminina tinutei, ori reinterpretari originale ale unui element vestimentar precum bretelele. Atata vreme cat atrage atentia si te avantajeaza, armonizandu-se cu stilul tau, oricare din variantele de mai sus te vor evidentia intr-un mod agreabil.

 

Rochia neagra eleganta arata cel mai bine cu nuantele metalice

 

Combina negru cu nuante de auriu sau argintiu si obtii o tinuta regala. Nici macar nu ai nevoie de bijuterii scumpe, e suficient sa porti in locul pantofilor negri unii in nuante metalice, cu o rochie neagra midi, iar daca rochia ta neagra este lunga, inlocuieste clutch-ul cu unul pretios, cu straluciri metalice, si efectul fabulos va fi garantat!

 

Missgrey @ Nov 10, 2017 +