rootfoot

Rochii din catifea neagra obligatorii pentru sezonul rece

Orice fashionista stie ca fiecare anotimp are propriile articole vestimentare absolut esentiale. Daca stii ca in sezonul rece iti sunt indispensabile articolele de imbracaminte calduroase, si ai senzatia ca totusi din gardeorba ta lipseste ceva pentru a fi completa, sa stii ca este vorba despre rochiile din catifea neagra. La urma urmei, trebuie sa fii pregatita si pentru evenimentele speciale, nu-i asa? Iata cateva idei principale la care trebuie sa te raportezi pentru a te convinge ca rochiile din catifea neagra sunt obligatorii pentru sezonul rece:

 

Rochiile negre de catifea au calitati care le transforma in accesorii de nepretuit pentru orice femeie

 

Instinctiv, stii si tu acest lucru. Iar daca ai nevoie de cineva care sa iti confirme acest lucru, noi vom face acest lucru: in primul rand, rochiile din catifea neagra inglobeaza eleganta si farmecul oricarei rochii negre, a carei popualritate este eterna. La fel ca si clasica little black dress, aceasta avantajeaza orice tip de silueta si minimizeaza toate defectele micute care te-ar putea face sa te simti inconfortabil. In plus, rochiile negre din catifea sunt extrem de versatile si se potrivesc unei game foarte variate de evenimente, datorita elegantei lor atemporale. Spre deosebire de o rochie neagra din alt material simplu, rochiile din catifea neagra au o stralucire aparte generata de textura sofisticata a materialului din care sunt confectionate. Asadar, daca iti doresti un accesoriu vestimentar prin intermediul caruia sa ai aprte de momente de neuitat si care sa iti asigure aparitii ireprosabile, rochiile negre de catifea sunt ideale pentru tine. 

 

Rochiile de catifea elegante negre pot fi accesorizate intr-o multime de moduri

 

rochie de catifea neagra elegantaDaca aveai dubii in sensul acesta, ti le infirmam noi. Cel mai mare avantaj al unei rochii negre de catifea este reprezentat de faptul ca nu are nevoie de o multime de bijuterii si accesorii pentru a iesi in evidenta. Acest lucru se datoreaza texturii luxuriante a catifelei. De asemeena, rochiile din catifea neagra pot sa fie purtate, in functie de model, in combinatie cu bijuterii statement argintii sau aurii, ori cu perle. Totul depinde de look-ul pe care iti doresti sa il obtii. Combinate cu tonuri de rosu sau cu alte texturi stralucitoare, rochiile negre din catifea vor dobandi o alura superba, a carei sofisticare iti va aduce numeroase complimente. Si, cel mai important aspect, rochiile din catifea sunt perfecte pentru sezonul rece pentru ca iti confera si un anumit grad de confort in privinta temperaturilor scazute de afara. 

 

Rochii negre de seara din catifea recomandate de Miss Grey

 

Echipa Miss Grey iti recomanda, pentru perioada imediat urmatoare, sa optezi pentru o rochie din catifea neagra de o eleganta aparte - este vorba despre rochia Anastasia. Croita in linii conice, astfel incat formele tale feminine sa fie discret valorificate, rochia neagra eleganta Anastasia este confectionata din catifea fina si se face remarcata in primul rand datorita aplicatiei din dantela fina din zona bustului, care sporeste eleganta si farmecul rochiei. Cu maneci trei-sferturi si de lungime midi, rochia neagra din catifea se dovedeste a fi un accesoriu perfect pentru evenimentele speciale din sezonul rece, garantandu-ti o aparitie absolut superba. Simpla, dar in acelasi timp extrme de feminina si versatila, rochia neagra din catifea Anastasia atrage instantaneu, si ramane in permanenta in voga, indiferent de trecerea timpului.

Alege-ti rochiile de catifea favorite dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie, si asigura-te ca iti creezi o gardeorba festiva completa chiar si in sezonul rece!

Missgrey @ Dec 06, 2016 +