rootfoot

Ce porti la evenimente sofisticate: cele mai frumoase rochii de bal

Chiar daca traditia balurilor fastuoase si-a pierdut din putere, sa stii ca nu vor fi tocmai rare situatiile in care vei fi invitata la un eveniment unde va trebui sa porti rochii de bal. Fie ca e vorba de grandiosul Bal Vienez, ale carui coordonate principale sunt valsul si eleganta, de diverse baluri caritabile sau de petreceri cu dress code black tie,  unde iti doresti sa ai o aparitie ireprosabila, astfel de ocazii pun in incurcatura multe femei.

Care sunt culorile ideale, ce rochii de bal alegi si cum le accesorizezi pot deveni intrebari chinuitoare, de aceea ti-am pregatit un mic ghid care-ti va fi cu siguranta de ajutor in astfel de situatii. In plus, colectia Miss Grey de rochii de seara lungi iti ofera o varietate de modele din care il poti alege pe cel in care vei fascina toate privirile.

 

Mixul ideal pentru bal: rochia neagra din dantela brodata si voal

 

 

  

 

Garantat vei avea succes cu o tinuta care se distinge prin sofisticare si stil, asa cum este rochia neagra Darma. Confectionata din materiale de o calitate superioara, precum dantela pretioasa brodata cu paiete si voalul delicat care-ti confera feminitate, aceasta rochie va avea un efect spectaculos daca o accesorizezi cu o pereche de sandale gratioase cu toc inalt, un clutch simplu si niste cercei discreti. Elementul inedit al slitului de pe picior, armonizat cu transparenta manecilor, da intregului outfit o nota seducatoare si misterioasa, ideala pentru un eveniment de o asemenea anvergura stilistica.

 

Alege o rochie lunga in nuante pastel pentru un aer diafan

   

 

Daca negrul este optiunea cromatica cea mai la indemana, sa stii ca poti purta rochii de bal in nuante pastel, care au avantajul ca iti confera un aer diafan, de printesa. Iar cand vei dansa in bratele iubitului purtand fermecatoarea rochie Verona, te vei simti intr-adevar ca in cele mai frumoase povesti. Evantaiul pozitionat pe umar si bustul fronsat al rochiei dau un impuls de personalitate tinutei confectionate din voal, iar daca vei purta o pereche de sandale fine, in nuante nude sau metalice, cu siguranta vei dori ca noaptea balului sa nu se sfarseasca niciodata.

 

Impune-ti personalitatea purtand o rochie de bal albastra

 

   

 

Albastrul intens al rochiei lungi Erin te va invalui intr-o aura de sofisticare care-ti va reliefa cu siguranta personalitatea efervescenta. O optiune preferata de femeile care nu se tem sa iasa in evidenta, aceasta rochie confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de albastru, cu bustul din dantela in aceeasi culoare, avantajeaza silueta prin croiala fluida si surprinde senzual prin transparenta din partea superioara si spatele decoltat. In ce priveste accesoriile, profita de manecile scurte ale rochiei Erin si amplifica-i aerul pretios printr-o bratara argintie si o pereche de cercei discreti si eleganti.

Missgrey @ Mar 15, 2017 +