rootfoot

Rochii din dantela neagra sau colorata: cum le accesorizezi?

Sa ne-ntelegem de la inceput: poti obtine un look sofisticat purtand atat rochii din dantela neagra cat si modele de rochii din dantela colorata. E drept ca varianta de rochie eleganta din dantela neagra este extraordinar de populara, la urma urmelor, este o LBD prin excelenta, insa optiunile cu o cromatica indrazneata sunt la fel de fermecatoare si, cu accesoriile potrivite, pot juca remarcabil rolul tinutei rafinate in cadrul unui eveniment formal. Alese cu grija, rochiile din dantela colorata in nuante vibrante atrag atentia si incita imaginatia intocmai precum modelele din dantela neagra seducatoare, ceea ce iti ofera o multime de optiuni vestimentare pentru ocaziile speciale.

 

Problema multor femei insa este ca dantela, indiferent de culoare, pare pretentioasa si greu de integrat intr-o tinuta. Modelul intricat al luxoasei tesaturi incarca aspectul general daca nu este echilibrat prin accesoriile potrivite. Apoi, cu toate ca varianta pe negru pare totusi mai usor de accesorizat, modelele de rochii din dantela verde, rosie sau galben pot crea niste dileme vestimentare de-a dreptul chinuitoare.

 

De aceea iti vom oferi in continuare cateva recomandari din care sa te inspiri atunci cand cauti  accesoriile potrivite pentru noua rochie din dantela neagra sau colorata.

 

 

Accesorii pentru modelele de rochii din dantela neagra

 

Ca sa-ti creezi un look de femeie fatala ai nevoie de foarte putine lucruri: o rochie din dantela neagra, o pereche de stiletto negri si niste cercei delicati, cu perla. Dar, daca vrei sa iesi putin din zona elegantei clasice, poti purta rochia de seara din dantela neagra cu pantofi nude, roz pal, in tonuri metalice sau chiar in nuante puternice de rosu! Pastreaza bijuteriile masive, colierele statement sau bratarile zornaitoare pentru alte tinute. Efectul seducator al unei astfel de tinute este atat de puternic incat nu are nevoie de niciun fel de artificii.

 

Cum porti rochiile din dantela colorata

 

Rochiile colorate din dantela pot fi purtate –in cea mai simpla varianta – cu accesorii in nuante neutre, nude. Desi pantofii negri par cea mai la indemana alegere, pentru unele nuante ar putea parea totusi „prea mult”. Dantela este o tesatura care inspira multa delicatete, asa ca trebuie sa pastrezi echilibrul alegand accesorii adecvate.

 

De exemplu, o rochie din dantela rosie arata minunat cu pantofi aurii, una din dantela galbena se potriveste foarte bine cu accesorii albastre, iar rochiile din dantela roz arata sofisticat cu accesorii nude. In general, rochiile din dantela in nuante vibrante, stralucitoare, trebuie integrate in tinute alaturi de accesorii in nuante neutre de bej.

 

Tine minte ca, orice-ar fi, piesa de rezistenta a tinutei este chiar rochia din dantela, indiferent de culoare, si incearca sa alegi accesoriile in asa fel incat sa o completeze, nu sa distraga atentia de la ea.

 

Missgrey @ Jan 15, 2018 +