rootfoot

Ce rochie sa porti la cununia civila?

Se apropie marele eveniment, iar tu inca nu stii ce anume sa porti. Si incepi sa te stresezi, pentru ca ai atat de multe optiuni la dispozitie, incat, in loc sa te lamuresti, devii din ce in ce mai confuza. Alegerea unei rochii pentru cununia civila nu este deloc usoara, din mai multe motive: odata, pentru ca stii ca tu vei fi in centrul atentiei si, prin urmare, vrei sa impresionezi palcut invitatii; apoi, pentru ca este un moment special, foarte special in viata ta, si iti doresti sa reflecti acest lucru si prin tinuta pe care o porti; apoi, pentru ca vrei sa te simti increzatoare si frumoasa, in asa fel incat ziua evenimentului sa fie perfecta. 

Daca te regasesti in randurile de mai sus, citesti articolul potrivit pentru tine, intrucat astazi ne-am gandit sa ne oprim putin atentia asupra rochiilor pentru cununia civila. 

rochie-pentru-cununia-civilaPrimul pas inspre alegerea unei rochii de cununie civila pefecte este sa stii ce anume ti se potriveste, si sa nu te lasi distrasa de frumusetea numeroaselor modele de tinute care ti se perinda prin fata ochilor in cautarile tale. Raporteaza-ti preferintele la avantajele si dezavnatajele tale, si intotdeauna alege pentru cununia civila o rochie care are capacitatea de a-ti valorifica punctele forte si de a-ti minimiza orice potential defect pe care il ai. Daca reusesti sa optezi pentru un model care stii ca te pune in valoare din punct de vedere al croielii si design-ului, ai depasit cea mai grea etapa. 

In privinta texturii si a culorii rochiei de cununie, opteaza pentru rafinament, delicatete si accente romantice. Cum poti obtine toate aceste lucruri printr-o singura rochie? Simplu: spre exemplu, o rochie de cununie confectionata integral din dantela, intr-o culoare subtila si feminina, poate sa aiba acest efect. Dantela este extrem de populara si etern in voga tocmai datorita faptului ca are acea alura luxurianta ideala pentru cele mai speciale momente din viata noastra, iar culorile subtile transmit un rafinament aparte. 

Recomandarea noastra? Rochia Amira, confectionata integral din dantela, in tonuri delicate de somon. Intr-un design conic, rochia de cununie civila are capacitatea de a-ti urmari subtil liniile siluetei, punandu-ti formele in valoare intr-o maniera discreta. Spatele foarte usor decupat, in combinatie cu lungimea midi, ii asigura caracteristicile necesare pentru a se adpta usor chiar si unui dress code mai riguros. Simpla, dar in acelasi timp sofisticata, rochia de cununie Amira somon este o alegere pe care cu siguranta o vei indragi. 

Te invitam sa iti alegi rochia pentru cununia civila preferata, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site.

Missgrey @ May 27, 2016 +