rootfoot

Rochiile albastre sau resortul abisal al imaginatiei

Albastrul, prin capacitatea sa de a facilita visarea, este unul dintre elementele ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei care doreste sa fie mereu invaluita intr-o aura rafinata si plina de mister. Prin urmare, profita acum de colectia noastra de rochii albastre, iar in acest fel, chiar si cele mai mici gesturi ale tale vor transcende limitele impuse de granitele cunoscute.

Considerat culoare regala, albastrul, prin adancimea sa abisala, are puterea de a provoca imaginatia sa creeze cele mai nevazute combinatii. Daca iti doresti sa fii mereu tinta unor nenumarate complimente, rochia albastra Renata si rochia rochie-albastra-dantelaalbastra Noelle iti ofera tot sprijinul lor.

rochie-albastra-dantela-reducereRochia albastra Renata este confectionata dintr-o dantela fina, care, impreuna cu sclipirea intermitenta a paietelor, creeaza imaginea unui cer senin, intesat de stele.  Bretelele suave, usor valurite in interior, dublate de motivele atent tesute ale dantelei, ce se fac usor remarcate pe partea din spate, iti vor scoate in evidenta feminitatea, in cel mai elegant mod posibil.

A doua noastra propunere este rochia albastra midi Noelle. Aceasta, la randul ei, iti va garanta numeroase oportunitati de a te simti admirata si de a-ti castiga un loc de cinste in amintirile celor din jurul tau. Culoarea sa nu este cu siguranta una usor de uitat – o tenta ponderata de albastru, ce poate avea luciri metalice daca este pusa in lumina potrivita. Lungimea midi, dublata de manecile trei sferturi, iti garanteaza o aparitie de o armonie deplina, aproape matematica. Eleganta acestei rochii este sporita de materialul utilizat la confectionarea sa – dantela, ce prezinta un rafinament inerent.

Prin urmare, aceste rochii albastre, prin eleganta si delicatetea pe care le emana, te vor invesmanta intr-o aura fermecatoare, desprinsa parca dintr-o poveste de demult, cu domnite care devin stapane peste inimile cavalerilor ratacitori. Asemenea acestora, vei straluci si tu in ochii tuturor celor din jurul tau. Nu degeaba simbolistica albastrului se indreapta inspre sfera fidelitatii si a dragostei, inca din perioada medievala.

Asadar, nu rata ocazia de a straluci si tu asemenea Dulcineei in ochii lui Don Quijote si comanda-ti acum un ajutor de incredere in vederea realizarii acestui ideal: rochiile noastre albastre elegante iti stau oricand la dispozitie. Fie ca optezi pentru rochia albastra Renata, pentru rochia albastra din dantela Noelle sau pentru alt model la fel de atractiv din colectia noastra, nu vei regreta nicio clipa alegerea facuta – amintirile frumoase vor incepe sa se depuna, iar firul povestii va incepe sa se teasa.

Missgrey @ Jan 27, 2016 +