rootfoot

Idei de tinute pentru intalnirile romantice: rochiile cu umerii goi

Dupa indelungi tatonari si conversatii, te-a invitat in sfarsit la o cina romantica in oras. Dupa ce ai analizat situatia si ai decis ca vrei sa faci acest pas, incepi deja sa te gandesti la ce vei purta in acea seara. Ai dori ceva care sa te flateze, dar care sa nu fie foarte pretentios. Pentru a nu te mai gandi la acest aspect, Miss Grey iti prezinta o idee de tinuta care te poate avantaja de minune la o intalnire romantica: o rochie cu umerii goi. Designul simplu dar elegant iti asigura o aparitie ce nu poate trece neobservata, iar cu accesoriile potrivite, poti fi sigura ca vei atrage atentia celor care va privesc.

Inceputurile relatiilor sunt cele mai placute momente: intalniri romantice, emotii la simplul gand ca va veti intalni si stresul de a nu sti ce sa porti pentru a face o impresie placuta. O prima impresie este extrem de importanta, tocmai de aceea este recomandat sa porti o rochie in care sa te simti minunat, pentru ca daca tu te simti bine, vei radia cu siguranta. Prima impresie se poate schimba intre timp, dar este bine ca inceputul relatiei sa fie presarat cu amintiri frumoase, intalniri romantice la care porti o splendida rochie cu umeri goi. Daca ti se pare ca relatia voastra a intrat in rutina, rezerva o masa la restaurantul care va place amandurora, imbraca-te cu o rochie noua, eleganta si reamintiti-va cum erau primele intalniri dintre voi.

Rochiile cu umerii goi sunt perfecte pentru o intalnire romantica, datorita faptului ca sunt suficient de misterioase, incat sa nu dezvaluie foarte mult, si suficient de senzuale, cat sa starneasca interesul. De asemenea, daca o astfel de rochie are o culoare intensa sau un model inedit cu aplicatii, acestea o vor infrumuseta, conferind o nota de lux aparitiei tale.


O rochie cu umerii goi pe o nuanta intensa ce iti va asigura o aparitie de neuitat, este rochia Kristie,rosie, marca Miss Grey. Acesta rochie midi de cocktail este  o alegere inspirata, daca iti doresti o rochie care sa iti evidentieze silueta. Bustul rochitei Kristie este confectionat din dantela pretioasa, brodata manual, maiestria si pasiunea pentru a crea o piesa vestimentara deosebita fiind vizibile in atentia la detaliile incorporate in modelul acestei rochii cu umerii goi. De asemenea, fusta este din triplu voal si croiala care iti pune in valoare trasaturile si formele feminine, iti asigura o imagine stilata, discrete si rafinata, de neuitat.   

Rochiile din gama Miss Grey sunt perfecte pentru evenimentele in care vrei sa ai o tinuta remarcabila, indiferent de ocazie. Pentru a avea o seara frumoasa, alege o rochie cu umerii goi care se potriveste cel mai bine stilului si personalitatii tale. Gama variata de culori si modele in care se regasesc rochiile Miss Grey iti sta la dispozitie si sigur vei gasi in colectiile noastre un model de rochie care este pe placul tau. Inca un sfat: distreaza-te si simte-te minunat, pentru ca esti mai frumoasa cand esti fericita, imbracata intr-o rochie cu umerii goi! 

 

Missgrey @ Sep 18, 2016 +