rootfoot

Culorile - cum le alegem si ce efecte au? (Partea 2)

Intr-unul dintre articolele precedente, am inceput sa discutam despre importanta alegerii culorilor rochiilor si hainelor pe care le purtam. Spuneam ca este esential sa intelegem felul in care culorile trebuie alese pentru a putea crea tinute de efect, care sa evidentieze personalitatea noastra. Pana acum, am vazut ca putem alege rochii colorate tinand cont de mesajele pe care anumite nuante le transmit.

Astazi, continuam cu prezentarea metodelor de care ne putem folosi pentru a ne alege rochii colorate (sau alte piese vestimentare colorate) care sa se potriveasca perfect personalitatii si aspectului nostru.rochie-roz-deschis

2. Afla carui anotimp ii apartii, in functie de ten si culoarea parului

Exista culori care corespund fiecarui anotimp in parte. In functie de nuanta pielii tale si de culoarea parului, poti determina care gama de culori ti se potriveste cel mai bine. Pentru a-ti determina sezonul, trebuie sa analizezi in ansamblu parul si tenul. Iata cateva directii generale:

Brunetelor li se potrivesc tonurile de iarna: in general, daca esti bruneta si ai tenul deschis la culoarea sau masliniu, este indicat sa porti culori din gama sezonului rece. Mai exact, acele culori foarte puternice si pigmentate, precum rosu aprins, mov, albastru inchis, verde inchis sau roz.

Pentru brunetele cu tenul pal sau masliniu, recomandam, din colectia Miss Grey, rochia colorata Bandage fuchsia. Reprezinta o tinuta provocatoare si eleganta simultan, prin faptul ca este o rochie asimetrica, de tip sirena, croita din matase fina, cu ajutorul careia nu poti trece neobservata, indiferent de ocazia la care o porti.

rochie-roz

Poarta culori de primavara daca ai tenul foarte deschis si ochii de asemenea, si, in plus, parul tau are nuante de roscat aramiu. Culorile de primavara sunt usoare si stralucitoare tocmai prin faptul ca transmit caldura, dinamism, eleganta.

Rochia Rania verde, croita din voal de matase si cu aplicatie din dantela neagra, este piesa vestimentara pentru care poti opta daca te identifici cu profilul de mai sus. Este o tinuta light, fluida, potrivita pentru iesiri sau evenimente.

rochie-verde

Blondelor cu tenul deschis li se recomanda nuantele de vara: din gama culorilor asociate verii fac parte tonurile pastelate, mate si mai putin intense.

Daca faci parte din aceasta categorie, Miss Grey iti recomanda rochia cu tull, eleganta, Dream Girl, de culoarea somonului. Bustul din dantela, culoarea deschisa, decolteul si croiala creeaza un efect misterios, stilat si inocent in acelasi timp. Se potriveste perfect cu parul blond si tenul deschis!

 

Culorile de toamna se recomanda femeilor cu tenul rozaliu, cu tendinte rosiatice: La nivel general, acest tip de ten poate apartine femeilor roscate, brunete sau satene, carora li se potrivesc tonuri precum portocaliu, maro sau verde masliniu.

Pentru aceasta categorie, Miss Grey propune salopeta Olivia, croita din voal de matase verde. Este o piesa vestimentara chic si la moda, pe care o poti alege atunci cand vrei sa adopti un look care imbina feminitatea cu utilitatea practica a unei tinute la diverse evenimente speciale sau, pur si simplu, pentru iesirile tale.

salopeta-eleganta

Despre a treia metoda vom discuta intr-unul din articolele viitoare. Pana atunci, acceseaza www.MissGrey.ro, de unde iti poti alege dintr-o multitudine de rochii colorate sau alte produse vestimentare potrivite personalitatii tale.

Missgrey @ Aug 01, 2014 +