rootfoot

Rochii din catifea rosie pentru aparitii gratioase si seducatoare

Rochiile de catifea rosie sunt piesa de rezistenta pentru garderoba oricarei femei, in special in sezonul rece. Un material luxuriant, catifeaua ofera fiecarei purtatoare o alura feminina, gratioasa si seducatoare, adaugand tinutei festive accente clasice, usor vintage. Simplu de purtat si de accesorizat, datorita texturii bogate, rochiile de catifea rosie constituie elementul central al unei aparitii de succes pentru evenimentele speciale de iarna. Regasite in numeroase stiluri, design-uri si culori, rochiile de catifea iti asigura eleganta si confortul necesare pentru momente de neuitat. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil sa porti corect o rochie de catifea. Poate pentru ca poti avea tendinta sa iti supra-incarci tinuta cu accesorii prea multe, sau poate pentru ca nu stii cu ce alte texturi sa o combini. Daca, atunci cand porti o rochie de catifea, ai in vedere faptul ca trebuie sa abordezi un stil cat mai simplist, este imposibil sa dai gres. 

rochie-din-catifea-rosieAstazi, ti-am pregatit o scurta selectie de rochii din catifea rosie, pe care sa le adaugi garderobei tale festive de iarna cu 50% reducere. Grabeste-te sa iti achizitionezi modelul favorit saptamana aceasta, si profita rochie-din-catifea-rosiede preturile spectaculoase! Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile din catifea rosie sunt cea mai sigura optiune pentru femeile care isi doresc sa impresioneze prin aparitia lor la orice eveniment, fie el formal, semi-formal sau informal. Fiind destulo de versatile, in fucntie de design-ul pentru care optezi, rochiile din catifea rosie pot fi purtate cu succes in cele mai variate imprejurari, asigurandu-ti nivelul de eleganta si sofisticare de care ai nevoie pentru a nu trece neobservata. Combinatia dintre culoarea seducatoare, de o icnarcatura simbolica exceptionala, care a definit feminitatea inca de la inceput, si materialul luxuriant, care aminteste de vestmintele nobile, iti vor transforma fiecare aparitie intr-o poveste despre gratie si feminitate in adevaratul sens al cuvantului. 

Catifeaua rosie trebuie sa se regaseasca in garderoba festiva a fiecarei femei, sezonul acesta. Pentru momente de neuitat, alege rochia midi conica Sandra, intr-o superba nuanta de rosu seducator. Insertiile de dantela de la nivelul bustului ii adauga un plus de eleganta, transformand rochia de catifea intr-o tinuta ideala pentru ocaziile speciale. Poart-o in combinatie cu accesorii in tonuri aurii sau neutre, si lasa-te admirata.

In sezonul rece, creeaza-ti cele mai feminine tinute cu ajutorul rochiei de catifea rosie Anne. Creata astfel incat sa se muleze discret pe formele tale, rochia midi de catifea cu croi conic iti confera o aparitie spectaculoasa, simpla si sofisticata simultan. O poti purta atat la cele mai speciale evenimente de sezon, cat si in tinute de zi cu zi. 

Rafinament si delicatete intr-o rochie eleganta rosie, confectionata din catifea . Rochia midi rosie impresioneaza prin materialul de calitate din care este confectionata, dar si prin design-ul simplu si sofisticat simultan. Materialul se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea subtil, in vreme ce spatele gol compenseaza cu un plus de senzualitate, conferindu-ti un aer provocator. Ideala pentru evenimentele speciale de toamna-iarna, rochia rosie de ocazie te va transforma intr-o adevarata femeie stilata.

Alege-ti modelul preferat de rochie din catifea rosie, comanda-l pana la sfarsitul saptamanii, si beneficiaza de o reducere de 50% la cele mai feminine piese vestimentare ale sezonului!

Missgrey @ Jan 26, 2016 +