rootfoot

Doua tipuri de rochii la moda: rochii scurte (Partea 2)

Aminteam, intr-un articol precedent, de evolutia surprinzatoare si de transformarile inedite pe care le-au cunoscut rochiile de-a lungul timpului. Tot atunci, am mentionat si ca daca privim cu atentie tendintele actuale din lumea modei, observam ca exista doua tipuri de rochii la moda care se diferentiaza: despre rochiile cu spatele gol am vorbit deja, iar in aceasta a doua parte, vom incerca sa oferim cateva sfaturi eficiente despre cum sa purtam rochii scurte.

Rochiile scurte au devenit foarte populare si, iar ideea de a le purta le atrage pe majoritatea femeilor. Bineinteles, sa adopti look-ul perfect  purtand astfel de rochii poate reprezenta o adevarata provocare pentru unele dintre noi.

 O parte dintre doamnele si domnisoarele tentate de ideea acetui tip de rochii pot crede ca ele sunt prea scurte pentru a risca sa le porti. In plus, avand in vedere design-ul aparte care le caracterizeaza, cum putem sa le accesorizam, si ce fel de pantofi se potrivesc cel mai bine cu ele? De asemenea, ce tipuri de modele sunt valabile in magazine, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta? Iata cateva sfaturi generale care sa te ajute sa porti cu incredere rochii scurte:

  1. 1. Gaseste modelul care se potriveste cel mai bine siluetei tale (nu toate rochiile scurte sunt mulate, si nu toate rochiile scurte sunt pentru iesiri in club sau in oras; alege-ti modelul care corespunde tipului de eveniment la care vrei sa o porti si siluetei tale)
  2. Ingrijeste-ti picioarele! cand purtam rochii scurte, atentia privitorilor se concentreaza in primul si in primul rand pe aceasta zona a corpului. Epilarea corespunzatoare, exfolierea si hidratarea sunt doar cateva etape de baza de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa porti o rochie scurta.
  3. Alege-ti lenjeria potrivita!  o rochie scurta nu poate fi purtata cu lenjerie aleasa neglijent, asa ca fii foarte atenta atunci cand decizi sa porti o rochie scurta.
  4. Alege lungimea potrivita!  este esential ca lungimea rochiei sa fie aleasa corespunzator. Pana si femeilor mai inalte, le este recomandat sa nu aleaga rochii prea scurte (chiar daca au picioare superbe), pentru ca este foarte usor sa creezi impresia ca ai uitat, undeva acasa, o bucata importanta din rochia pe care o porti. O regula de aur spune ca lungimea ideala a unei rochii scurte trebuie sa fie deasupra varfurilor degetelor, atunci cand mainile sunt intinse pe langa corp.
  5.  Nu uita de balerini sau sandale cu talpa joasa!  nu toate rochiile scurte se potrivesc cu tocuri inalte sau platforme. O iesire in club iti permite sa accesorizezi rochia scurta cu astfel de pantofi, dar exista si rochii scurte care se potrivesc mai bine cu balerini sau sandale cu talpa joasa.
  6.  Poarta materialul potrivit in functie de sezon!
  7. Simte-te increzatoare!

Iti prezentam si doua sugestii de rochii scurte, marca Miss Grey, pe care le poti purta la orice eveniment, tinand cont de micile sfaturi de mai sus.

Rochia Darcy rosie, din voal de matase, cu aplicatie pretioasa in talie si cu un decolteu in V, te pune in evidenta indiferent de ocazia speciala unde alegi sa porti. Iti garantam o aparitie stralucitoare si inedita!

rochie-scurta-rosie

Rochia Dream Girl turqoise, este un alt model de rochie scurta accesibil oricarui tip de silueta. Famrecul acestei rochii consta in faptul ca este croita din tull si are bustul din dantela, combinatie care nu poate decat sa creeze un efect de aparitie diafana, dulce si surprinzatoare.

rochie-scurta-tull

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti din multitudinea de rochii scurte pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Aug 02, 2014 +