rootfoot

Culorile - cum le alegem si ce efecte au? (Partea 3)

Dupa ce am invatat, in doua dintre articolele precedente, ce mesaje transmit culorile si cum sa determinam sezonul caruia apartinem cu ajutorul nuantei parului si a tenului, iti prezentam ultima metoda de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa porti rochii colorate.

3. Invata sa asortezi culorile!

Foarte multe femei, atunci cand vorbim despre asortare, inteleg doar potrivirea culorilor hainelor pe care le purtam cu cele ale pantofilor si gentilor. Exista, totusi, un detaliu simplu si usor de trecut cu vederea, atunci cand ne rochie-albastracompunem o tinuta, dar care are capacitatea de a crea un efect spectaculos. Secretul consta in a asorta nuantele rochiilor pe care alegi sa le porti cu cele ale parului si ochilor tai!

Iti prezentam, in continuare, principalele combinatii care pot rezulta si care sunt cele mai potrivite culori pentru acestea:

  1.  Daca ai parul blond si ochii albastri, poarta tonuri de albastru, albastru deschis, verde pal, si turqoise.
  2. Pentru parul blond si ochii verzi, recomandam nuantele de portocaliu, albastru si verde.
  3. Tot pentru parul blond, de data aceasta cu ochii caprui, recomandam tonurile de maro, mov, rosu, roz si portocaliu. Se vor potrivi ideal!
  4.  Daca ai parul blond si ochii albastru deschis, catre gri, poarta orice culoare iti doresti, mai putin galben aprins.

Pentru aceasta categorie, Miss Grey recomanda rochia de ocazie Loris; Lunga, cu bust din dantela si croita din voal de matase, este perfecta pentru toate doamnele si domnisoarele cu parul blond.

  1. Parul saten si ochii albastri se potrivesc de minune cu tonurile de rosu, portocaliu, roz si galben.
  2.  In schimb, parul saten si ochii verzi merg mana in mana cu cele mentionate la punctul anterior, cu diferenta ca, aici, se poate adauga cu incredere verdele.
  3. In cazul in care ai parul saten si ochii caprui, trebuie sa stii ca orice nuante pamantii si inchise, dar si cele de albastru pal, se potrivesc de minune.
  4. Pentru satenele cu ochii albastru deschis, care tinde catre gri, se recomanda orice tonuri de albastru, mov, negru sau griuri

Daca te identifici cu descrierile anterioare, iti recomandam rochia Lolita, scurta, din voal de matase si cu aplicatii de dantela neagra, debordeaza de feminitate si stil.

rochie-rosie

  1. Parului roscat, asociat cu ochi albastri sau gri, i se potrivesc nuantele de portocaliu deschis, pal, mov, negru sau verde.
  2. Daca ai parul roscat si ochii verzi sau caprui, poarta cu incredere orice ton de mov, negru, verde pal, si culori pamantii.
  3. Nu in ultimul rand, brunetele sunt cele mai norocoase, pentru ca li se potriveste absolut orice culoare!

Rochia Dream Girl somon este potrivita pentru roscate si brunete, punandu-le in evidenta parul, ochii si pielea. Croita din voal de matase si cu bust din dantela, iti confera un aer proaspat si dulce.

Intra pe www.MissGrey. ro si alege-ti din multitudinea de rochii colorate pe cele care ti se potrivesc cel mai bine, acum, ca stii cele trei metode de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi ce culori trebuie sa porti. 

Missgrey @ Aug 03, 2014 +