rootfoot

Afla ce modele de rochii ti se potrivesc in functie de zodie: Capricorn, Varsator, Pesti

Astazi vom afla ce modele de rochii de ocazie le recomanda astrele sa poarte femeilor nascute sub obladuirea siderala a constelatiilor Capricorn, Varsator si Pesti. Pentru ca, atunci cand vrei sa arati spectaculos la o ocazie speciala, fie ca e vorba de o nunta sau o alta petrecere cu tinuta formala, si nu te poti hotari asupra unei tinute, nu e exclus ca raspunsul care te poate scoate din incurcatura sa fie scris in stele.

Asa ca am ales pentru voi, doamne si domnisoare Capricorn, Varsator si Pesti, din colectia Miss Grey de rochii de ocazie, trei sugestii vestimentare pe masura caracteristicilor zodiilor voastre.

 

Modele de rochii pentru femeia Capricorn

 

   

 

Ambitioasa, constiincioasa si nu foarte interesata de excentricitati, femeia nascuta sub semnul Capricornului se simte foarte bine in lumea ei interioara, dar asta nu inseamna ca atunci cand participa la evenimente speciale nu isi doreste o alura feminina, delicata si eleganta. In ce priveste hainele, are gusturi bine definite, iar alegerile ei se indreapta deseori spre o vestimentatie in nuante neutre sau non-culori, ceea ce ii confera un stil impecabil. Poarta cu placere rochii de ocazie lungi, din materiale fluide si de calitate, asa ca va arata minunat in rochia neagra Darma, din voal si dantela brodata cu paiete, cu crapatura pe picior.

 

Modele de rochii pentru femeia Varsator

 

    

Un adevarat fluturas social, femeia din zodia Varsator este o companie extrem de placuta si o prezenta agreabila. Sensibila si inteligenta, adora oportunitatile si diversitatea, iar in materie de fashion nu se teme de culorile puternice. Deseori invitata la evenimente mondene, datorita sociabilitatii ei, Varsatoarea va purta rochii de ocazie care se remarca printr-un element inedit, fie ca e vorba de decupaje originale, materiale pretioase sau pattern-uri neobisnuite. De exemplu, femeia acestei zodii de aer va arata extraordinar in rochia bordo Anysia, a carei dantela brodata compune un design original pe tull si creeaza un joc senzual delicat de transparenta in zona bustului si a manecilor.

 

Modele de rochii pentru femeia Pesti

 

    

Delicata, eleganta si de-a dreptul adorabila, femeia Pesti se remarca prin sensibilitate. Extrem de calda in relatiile cu cei dragi, empatizeaza foarte usor, iar starile ei oscileaza rapid de la optimism la nesiguranta. Semn de apa, prefera culorile marine si poarta mult albastru, in toate nuantele lui. Hainele ideale trebuie sa fie confortabile si in niciun caz sa nu socheze prin senzualitate. Cand alege rochii de ocazie este atenta la croiala si la culoare, optiunile ei putand fi caracterizate drept „cuminti”. In orice caz, va arata eleganta si fermecatoare in rochia albastra Ingrid, din dantela brodata de o nuanta ravasitoare prin intensitatea ei. Cu o croiala stilata, fara maneci si cu un decolteu la baza gatului, aceasta rochie este ideala pentru femeia nascuta sub ultimul semn al zodiacului.

Missgrey @ Mar 25, 2017 +