rootfoot

Cum accesorizam rochia de seara scurta neagra pentru un look de efect?

Sa debutam cu o incursiune a motivelor pentru care iubim rochiile de seara negre este inutil. Sa mentionam ca, adesea, rochiile de seara scurte reprezinta o optiune mult mai la indemana noastra decat cele lungi, este o idee care poate fi nuantata si dezbatuta; de aceea, aducem cateva lamuriri inainte de a prezenta sugestiile noastre de astazi: de multe ori, rochiile scurte de seara sunt de preferat in detrimentul celor lungi dintr-un cumul de considerente, printre care regasim confortul, bugetul, versatilitatea si poate chiar si gradul de senzualitate. 

Spre deosebire de rochitele lungi, rochiile de seara scurte pot sa fie cu succes purtate la toate tipurile de evenimente al caror cod vestimentar nu impune specific purtarea unei rochii lungi; de asemenea, rochiile scurte de seara iti permit sa te manifesti in voie pe ringul de dans, fara a fi nevoita sa te ingrijorezi ca cineva iti va calca trena; aceste accesorii vestimentare atat de populare sunt, de asemenea, poate la un pret mult mai accesibil decat omoloagele lor, si, nu in ultimul rand, le poti purta cu succes la mai multe tipuri de evenimente, intrucat ele intotdeauna iti vor oferi o aparitie feminina si rafinata. 

rochie-de-seara-scurta-neagraProbabil ca cea mai populara rochie de seara scurta o reprezinta rochia de seara scurta neagra: de-a lungul timpului, aceasta a fost reinventata si reinterpretata intr-o multitudine de stiluri si texturi, astfel ca avem o gama extrme de larga de modele dintre care sa alegem; in plus, indragita little black dress a fost, este si va ramane un accesoriu feminin iconic, care inttodeauna flateaza, surprinde si uimeste si prezenta sa extraordinara. 

Cu siguranta, in garderoba fiecareia dintre noi se regaseste cel putin o rochie de seara scurta neagra. Si pentru ca inca ne este drag sa o purtam, insa uneori pare ca suntem in pana de idei privind accesorizarea, astazi ne-am gandit sa iti oferim cateva recomandari privind tipurile de accesorii pe care le poti purta cu rochia ta scurta de seara preferata. 

Cea mai noua colectie de toamna Miss Grey iti aduce un model absolut fabulos de rochie de seara scurta neagra: este vorba despre rochita Elisabeth, a carei delicatete te lasa fara suflare. Fiind confectionata din catifea, cu manecile din dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete, si cu insertii de dantela in zona bustului si a spatelui, rochia de seara scurta neagra reuseste sa aduca impreuna trei elemente iconice ale vestimentatiei feminine: pe de o parte, clasicul si nemuritorul negru, pe de alta parte, combinatia perfecta dintre doua texturi de o extravaganta fara precedent, care transcende timpul - este vorba despre dantela si catifea. 

Cu fusta in clos, rochia de seara scurta neagra are capacitatea de a flata orice tip de silueta, conferind intotdeauna iluzia unei talii bine definitie, in vreme ce jocurile de transparenta de la nivelul dantelei pretioase iti aduc o nota usor senzuala, dramatica si misterioasa, suficient cat pentru a starni curiozitatea si privirile admirative ale celor din jur.

In combinatie cu bijuterii delicate, o rochie de seara scurta neagra devine un accesoriu de o stralucire incomparabila. Opteaza pentru argint, aur sau perle, si vei reusi sa impresionezi printr-o aparitie extrem de rafinata, sofisticata si de o eleganta desavarsita.

Poti purta, de asemenea, rochia de seara scurta neagra in combinatie cu accesorii de tip color-block; in acest caz, ai mare grija la dozaj, si foloseste eventual un clutch in culori aprinse, sau pantofii in culori vibrante. Un singur accesoriu este suficient pentru a completa tinuta ta superba.

De asemenea, daca iti doresti o aparitie simpla si totusi eleganta, iti recomandam sa optezi pentru unul sau doua accesorii micute, precum un inel si o pereche de cercei. Rochia de seara scurta enagra Elisabeth, spre exemplu, este un accesoriu suficient de pretios cat pentru a te pune in valoare in absenta accesoriilor.

Te invitam sa descoperi rochiile de seara scurte negre pe care ti le punem la dispozitie, si sa iti alegi modelul favorit pe care sa il accesorizezi tinand cont de recomandarile noastre. 

Missgrey @ Oct 28, 2016 +