rootfoot

Rochii rosii de Craciun, pentru petreceri de neuitat

Daca iubesti rochiile rosii in general, atunci Craciunul este o oportunitate deosebita pentru tine sa iti etalezi tinutele feminine; iar daca pana acum ai fost suficient de reticenta incat sa nu fi purtat nicio rochie rosie, acesta este momentul potrivit pentru a testa farmecul unei rochii rosii elegante.

 

Indiferent de motiv, prezenta rochiilor rosii de Craciun in gardroba noastra festiva de sezon este imperioasa.

 

Lasa-te cuprinsa de spiritul sarbatorilor purtand rochii rosii de Craciun

 

 

Uneori, poate parea de-a dreptul dificil sa intri in spiritul sarbatorilor. Poate ca percepi trecerea ca fiind prea brusca, poate ca ai nevoie de o atmosfera completa ca sa poti sa simti si tu bucuria apropierii sarbatorilor, sau poate ca... nu apelezi la artificiile potrivite. Hai sa-ti spunem un secret: cea mai sigura modalitate de a resimti fericirea si linistea acestei perioade este sa adopti o vestimentatie corespunzatoare, in special in cadrul evenimentelor speciale. Spre exemplu, daca alegi sa porti o rochie rosie de Craciun, vei reusi cu siguranta sa intri si tu in ritm si sa imbratisezi spiritul sarbatorilor. Pentru ca vei iesi din anonimat, vei fi apreciata, complimentata si vei reusi sa iti afirmi unicitatea in fata tuturor, lucru care va genera o schimbare pozitiva de atitudine. Descopera colectia de rochii de Craciun semnata Miss Grey, si asigura-ti tinute impecabile pentru petreceri de neuitat. 

 

 

 

De ce sa alegi o rochie rosie de Craciun?


De ce rochiile rosii? Pentru ca sunt extrem de feminine, seducatoare, fermecatoare si misterioase. Pentru ca, pe langa faptul ca au o traditie in ceea ce priveste moda, sunt adorate de catre
femeile din intreaga lume. Pentru ca oricine te priveste purtand o rochie rosie ramane impresionat de aparitia ta, pentru ca rochiile rosii vorbesc de la sine despre personalitatea femeilor care le poarta, transmitand incredere, putere si feminitate. Si, nu in ultimul rand, pentru ca rosul este o culoare de sezon, alaturi de verde.

 

 

Cum alegi rochia potrivita pentru silueta ta?

 

In ciuda oricarui mit pe care l-ai auzit, rochiile rosii chiar avantajeaza pe oricine, din punct de vedere cromatic, daca se alege modelul potrivit. Poti sa stralucesti intr-o rochie eleganta rosie la petrecerea de Craciun daca esti atenta la tipul tau de silueta si daca stii ce modele de rochite te avantajeaza, in functie de aceasta. 

Alege o rochie rosie de Craciun in clos, daca iti doresti sa minimizezi soldurile si sa iti accentuezi talia. Confectionata din antic, cu insertii fermecatoare de dantela brodata manual flateaza orice tip de silueta datorita croielii sale clasice, rochia Lorena rosie iti accentueaza talia datorita cordonului integrat in croiala. Accesorizeaz-o cu nuante nude pentru un look de o eleganta clasica, sau cu nuante metalice pentru aparitii stralucitoare si vei atrage toate privirile. Avand o alura usor romantica, dar pastrand in acelasi timp un aer seducator si misterios, rochia rosie scurta este perfecta pentru o petrecere de Craciun la care sa fii in permanenta pe ringul de dans si in atentia tuturor invitatilor.

rochie lorena rosie  rochia Debbie rosie

Daca vrei sa iti pui in valoare formele feminine si sa iti ascunzi micile imperfectiuni, opteaza pentru rochia rosie Debbie. Aceasta rochie din catifea rosie este una dintre cele mai sofisticate alegeri pentru evenimentele sezonului rece, iar atunci cand eleganta catifelei este completata de o nuanta rafinata, volane feminine si o talie conturata cu un cordon chic, accesorizat cu o catarama cu strasuri, poti fi sigura ca vei avea o aparitie de neuitat.

 

 

Rochii rosii scurte / midi pentru petrecerile de Craciun

 

Creeaza-ti o tinuta fascinanta pentru urmatoarele petreceri pornind de la rochia Luisa rosie accesorizata cu o catarama superba. Impresionanta prin eleganta si simplitate, rochia rosie scurta Luisa are avantajul de a flata orice tip de silueta, datorita design-ului. Manecile lungi si textura materialului din care este confectionata o transforma intr-o rochie potrivita pentru sezonul rece. O poti purta cu incredere la petrecerile de Craciun si Revelion, intrucat este o piesa vestimentara deosebit de eleganta si feminina, care nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te scoate in evidenta, fiind ea insasi pretioasa prin definitie.

rochie Luisa rosie  eochie elegance rosie

Pentru acelea dintre voi care prefera tinutele mai provocatoare recomandam rochia midi din din lurex metalizat, cu pliure rosie. Rochia Elegance rosie este fara nicio urma de indoiala superlativul elegantei si al seductiei. Compozitia grafica a pliurilor si decolteul in V sunt elemente care complimenteaza silueta antr-un mod armonios, rezultand un look impecabil pentru petrecerile de Craciun.

 

 

Accesorizarea rochiilor rosii de Craciun

 

Daca te-am convins sa porti de Craciun o rochie rosie, probabil ca acum te intrebi cum anume ar trebui sa o accesorizezi astfel incat intreaga ta imagine sa rezoneze cu specificul momentului. Exista multiple moduri in care poti sa porti rochia rosie de Craciun, si acestea depind foarte mult de locatia evenimentului. Daca aceasta este una sofisticata, cea mai inteleapta alegere este sa accesorizezi rochia rosie de Craciun cu bijuterii aurii sau argintii, care adauga o atingere finala de rafinament si eleganta feminina tinutei tale. 

Poti opta si pentru perle, culori neutre ori culori contrastante, insa depinde foarte mult de specificul evenimentului la care alegi sa o porti. In plus, rochia rosie poate sa fie purtata cu succes si in alte contexte, intotdeauna aratand diferit si impresionand prin farmecul sau. 

 

Indiferent de tinuta pe care vei alege sa o porti la petrecerea de Craciun, cel mai important este sa te distrezi si sa ai o seara exceptionala! Alege-ti rochiile rosii scurte favorite sau inspira-te din cele mai recente colectii cu rochii rosii ale noastre!

Missgrey @ Dec 10, 2019 +