rootfoot

De 8 Martie, castiga o rochie eleganta marca Miss Grey!

Prin produsele pe care le cream, incercam sa oferim o definite a femeii moderne, independente si active, care nu uita niciodata sa fie frumoasa si plina de stil. Indiferent de catconcurs-miss-grey-rochie-eleganta de ocupata esti, intotdeauna meriti tot ceea ce e mai bun. Iar pentru a fi fericita, aprecierea celorlalti pentru imaginea, stilul vestimentar si atitudinea ta sunt necesare. O rochie bine aleasa poate intotdeauna sa iti transforme ziua si atitudinea, asa ca nu renunta niciodata la eleganta si feminitate!

concurs-miss-grey-rochie-eleganta-rosiePentru ca mai sunt putine zile pana cand sarbatorim Ziua Internationala a Femeii, ne-am gandit sa iti lansam o provocare: creativitatea
 trebuie sa fie unul dintre punctele forte ale oricarei femei moderne, independente si active, asa ca ne-am gandit ca acesta sa fie liantul intre tine si brandul Miss Grey. Astfel, pe pagina noastra de Facebook am lansat, in paralele, trei concursuri distincte, toate avand ca premii o rochie eleganta midi marca Miss Grey, din ultimele doua colectii lansate. In functie de categoria care consideri ca ti se potriveste, poti participa la unul dintre aceste trei concursuri si poti castiga una dintre rochiile elegante pe care ti le punem la dispozitie.

Daca te numeri printre clientele fidele Miss Grey, poti castiga rochia eleganta rosie Candice, astfel: in primul rand, da share anuntului referitor la concurs pe pagina personala de Facebook. Uploadeaza, la poza de pe pagina noastra cu rochia Candice, o poza cu tine purtand o tinuta Miss Grey si convinge-ti prietenii sa dea cat mai multe like-uri. Primele trei poze care obtin cele mai multe like-uri, primesc cate o rochie Candice bordo, din partea Miss Grey!

Esti pur si simplu fan Miss Grey? Ai dat like paginii noastre de Facebook, si urmaresti constant noutatile? Dorim sa te rasplatim pentru concurs-miss-grey-rochie-eleganta-neagraacest lucru, astfel ca iti lansam urmatoarea provocare: distribuiti postarea aferenta acestui concurs pe pagina personala de Facebook, ne scrieti, intr-un comentariu, cum ati descrie voi produsele Miss Grey, in doar trei cuvinte, si obtineti cat mai multe like-uri la propriul comentariu. Primele trei persoane care obtin cele mai multe like-uri, castiga cate o rochie eleganta neagra Nataly, din ultima colectie Miss Grey!

Pentru femeile care au pentru prima data tangenta cu brandul Miss Grey, am lansat o alta provocare: poti castiga o rochie eleganta midi
 Ambra, desobit de feminina si delicata, daca distribui anuntul despre concurs pe profilul tau de Facebook, dai like paginii Miss Grey, ne scrii intr-un comentariu un scurt mesaj despre Miss Grey, si apoi aduni cat mai multe like-uri la propriul comentariu. 

Acceseaza pagina noastra de Facebook, inscrie-te la unul dintre cele trei concursuri, si, de 8 Martie, ofera-ti cadou o superba rochie eleganta, marca Miss Grey! Iti uram mult succes!

 

Missgrey @ Mar 02, 2015 +