rootfoot

Tinute de Revelion: rochii cu paiete si salopete elegante

O intrebare chinuitoare ne distrage atentia de la micile bucurii zilnice in aceasta perioada: eu ce port de Revelion? Indiferent de cat de multe haine avem, sau de faptul ca ne planificam modul in care ne vom petrece noaptea dintre ani cu luni inainte, este foarte dificil sa ne hotaram ce tinuta de Revelion vom adopta la petrecerea la care vom participa. Pentru ca eticheta evenimentului impune adoptarea unui stil elegant, sofisticat si extravagant, alegerile devin cu atat mai greu de facut cu cat optiunile sunt realmente nelimitate

Exista numeroase variante si combinatii de piese vestimentare care iti pot garanta o aparitie spectaculoasa. Rochiile cu paiete si salopetele elegante sunt doar doua dintre acestea, iar daca nu te-ai hotarat inca asupra unei rochii de ocazie, alege-ti tinuta de revelion tinand cont de aceste optiuni.

 

 

De ce sa alegi rochiile cu paiete sau salopete elegante pentru Revelion?

 

Pentru ca sunt diferite, iesite din comun, comparativ cu majoritatea rochiilor de ocazie pe care oricum le porti si in timpul anului la anumite evenimente speciale. O rochie cu paiete purtata la o petrecere de vara nu va atrage atentia in sens pozitiv, pentru ca vei avea un look mult prea glam pentru categoria de eveniment. Nici nu mai este necesar sa mentionam ce se intampla daca rochia ta cu paiete este si intr-o culoare vibranta...

In schimb, la petrecerea de Revelion, o rochie cu paiete iti va evidentia calitatile, feminitatea si stralucirea, astfel incat nu vei face decat sa atragi complimente. Iar salopetele sofisticate au exact acelasi efect. Imagineaza-ti cum vei arata, purtand o salopeta eleganta,  intr-o incapere in care toate invitatele poarta rochii de seara lungi sau rochii de ocazie scurte, toate comune si putand fi purtate si la orice eveniment din timpul anului...

 

Alege tinute de Revelion care sa flateze orice silueta

 

In ultima noastra colectie, dedicata sarbatorilor de iarna, ti-am pregatit cele mai speciale tinute de revelion, menite nu numai sa flateze orice tip de silueta, dar si sa iti puna in valoare calitatile si sa te aduca in centrul atentiei, indiferent de locatia in care iti vei petrece cea mai speciala noapte din an. Indiferent de gusturile pe care le ai si de tipurile de piese vestimentare care te avantajeaza, iti poti alege tinutele de revelion favorite, intrucat colectia noastra iti pune la dispozitie o gama variata de optiuni.

 

Rochii cu paiete si salopete elegante ideale pentru noaptea de Revelion

 

Rochii cu paiete, in culori diferite, si o superba salopeta eleganta de dama, cu care sa surprinzi placut oriunde vei merge;

Daca dai dovada de suficienta indrazneala si iti doresti sa iti schimbi radical imaginea la petrecerea de revelion, ti-am pregatit o rochie de petrecere scurta, cu paiete stralucitoare. Deosebit de spectaculoasa, eleganta, seducatoare si usor de purtat si de accesorizat, rochia neagra scurta din paiete Power Supply iti va pune in evidenta picioarele si va atrage atentia asupra ta intreaga noapte. Foarte versatila, rochia Power Supply by Carmen Grebenisan X MissGrey iti va asigura un look glam care va atrage priviri admirative si multe complimente.

rochie neagra cu paiete  rochie power supply

Se stie ca rosul este un must-have in tinuta de revelion, si daca nu optezi pentru lenjerie rosie, atunci rochia ta cu paiete poate fi solutia ta salvatoare. In plus, culoarea iti confera un farmec aparte, iar efectul unei rochii bordo cu paiete este unul categoric surprinzator si fermecator, datorita stralucirii si incarcaturii simbolice a gamei cromatice si a piesei vestimentare in sine. Cu un design facut sa sculpteze si sa flateze silueta feminina, rochie asimetrica din paiete, cu insertii din dantela Luana Bordo adaug? acel plus de sex-appeal care te va plasa in centrul atentiei la petrecerea de Revelion.

rochie rosie cu paiete  rochie luana bordo

Poate ca te-ai plictisit sa porti rochii la toate evenimentele la care esti invitata in timpul anului, asa ca atentia ta nu se concentreaza pe cautarea unei rochii perfecte, si probabil iti doresti sa surprinzi printr-o tinuta de revelion diferita. De aceea, iti recomandam salopeta eleganta Roana, o salopeta din paiete bordo cu umeri goi, conturati senzual de un volan din tafta, si vei fi cu siguranta vedeta petreceii de sfarsit de an!

salopeta eleganta din paiete  salopeta eleganta cu paiete

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti cele mai sofisticate salopete pentru Revelion, din ultima noastra colectie, in care sa stralucesti la trecerea dintre ani!

 

Cum accesorizezi rochiile cu paiete la petrecerea de Revelion?

 

Petrecerile de final de an sunt momentele ideale in care poti purta rochii cu paiete. Atunci cand adopti o astfel de tinuta, beneficiezi de garantia faptului ca toate privirile vor fi atintite asupra ta, motiv pentru care alegerea accesoriilor potrivite devine cu atat mai importanta si mai dificila, comparativ cu o tinuta mai subtila. De vreme ce rochiile cu paiete sunt atat de indraznete si au capacitatea de a captiva instantaneu orice privire, ar trebui sa ii permiti rochitei tale sa iasa in evidenta optand pentru accesorii mai subtile. Asta nu inseamna ca nu poti sa te distrezi accesorizand o rochie cu paiete - trebuie doar sa iei in calcul locatia evenimentului si sa te asiguri ca ai o tinuta potrivita.

 

Combina rochia de Revelion cu paiete cu accesorii simple

 

Atunci cand porti o rochie cu paiete, stralucirea acesteai cu siguranta o va transforma in punctul focal de interes al imaginii tale; daca alegi sa o porti in combinatie cu accesorii statement, poti foarte usor sa dai senzatia ca ai supraincarcat tinuta. In schimb, pastreaza un look simplu si subtil. Nu combina rochia cu paiete cu clutch-uri sau pantofi din acelasi material si evita bijuteriile mari, care ies in evidenta. O pereche delicata de cercei se potriveste mult mai bine cu o rochie cu paiete decat o pereche de cercei tip candelabru.

Daca rochita ta cu paiete nu are maneci sau bretele sau are un decolteu in V, un pandantiv simplu cu un lantisor discret se potriveste de minune. De asemenea, poti sa renunti la colier si sa alegi un inel cocktail. Atunci cand iti alegi bijuteriile, opteaza pentru metale pretioase in detrimentul pietrelor pretioase, pentru a evita crearea unui contrast mult prea puternic cu rochia ta.

 

Joaca-te cu texturile pentru a evidentia rochia eleganta cu paiete

 

Atunci cand vine vorba despre alegerea pantofilor si a gentutei pe care sa le porti in combinatie cu rochia ta cu paiete, alegerea materialelor cu o stralucire similara poate sa para prea mult pentru imaginea ta. In schimb, alege texturi contrastante menite sa adauge un plus de interes vizual aparitiei tale. Poti purta o rochie cu paiete in combinatie cu o pereche de pantofi stiletto din piele intoarsa, si un clutch cu textura similara.

Daca rochia ta cu paiete este in tonuri neutre de bej sau argintiu, poti, de asemenea, sa te joci cu culorile - alege un clutch in tonuri de rosu pentru a scoate rochia in evidenta. Chiar si pantofii stiletto din piele clasica cu un design interesant sau un pattern textural pot sa valorifice la fel de bine rochia ta si sa confere un plus de dinamism imaginii tale

 

Rochii de revelion din dantela cu paiete: atrage toate privirile!

 

Rochiile de Revelion din dantela cu paiete sunt modele de care te vei indragosti, prin simplul fapt ca au o alura fermecatoare si extrem de eleganta. Disponibile in culori senzuale - albastru imperial, bordo-marsala si verde smarald sau negre, clasice, rochiile de Revelion din dantela cu paiete sunt prin definitie o bijuterie, motiv pentru care un colier sofisticat este mai mult decat suficient pentru a-ti completa pe deplin tinuta.

Rochia bodycon din dantela neagra cu paiete Clara, croita in stil conic, pentru a-ti pune in evidenta formele, adauga un plus de feminitate si eleganta la orice eveniment special din acest sezon, fie ca este vorba de o petrecere cocktail sau petrecerea de Revelion. Garnitura si insertia asimetrica in zona taliei, dau o nota de originalitate tinutei.

bodycon din dantela neagra cu paiete Clara  rochie Clara neagra

Rochiile de revelion din dantela cu paiete sunt printre favoritele acestui an, cu ajutorul carora sa cuceresti inimile si privirile tuturor,  conferindu-ti o tinuta de neuitat.

 

Rochii de Revelion cu paiete - cliseu sau un trend obligatoriu?

 

Exista o discutie aprinsa referitoare la purtarea rochiilor cu paiete la petrecerile de final de an, generata de ideea ca a purta accesorii stralucitoare este un cliseu si daca vrei sa iesi in evidenta trebuie sa adopti o tinuta diferita. Lucrurile nu stau tocmai asa, intrucat rochiile cu paiete sunt prin definitie pretioase si acapareaza instantaneu atentia tuturor. Din acest motiv, ele nu pot sa fie purtate oriunde si oricand.

Rochiile cu paiete sunt intotdeauna ceva mai pretentioase, mai bogate din punct de vedere al texturii, de aceea se recomanda sa fie purtate iarna. Rochiile cu paiete se potrivesc ocaziilor in care ne dorim sa ne facem remarcate printr-o rochie cu paiete de revelionaparitie indrazneata si trebuie neaparat sa fie purtate in combinatie cu o atitudine increzatoare.

Missgrey @ Dec 17, 2019 +