rootfoot

Tot ce trebuie sa stii despre cele mai populare modele de rochii elegante

Te simti bulversata de numeroasele modele de rochii elegante din care trebuie sa alegi cea mai potrivita tinuta pentru un  eveniment? Nu stii exact care sunt stilurile de rochii, prin ce se diferentiaza, daca te avantajeaza si unde le-ai putea purta?

Nicio problem?. Vei afla tot ce trebuie sa stii despre cele mai populare modele de rochii elegante din randurile de mai jos, astfel incat sa-ti alegi cu usurinta tinutele pentru o varietate de ocazii speciale.

 

Modele de rochii elegante pentru zi

 

  • Rochia cu croiala in A

 

Potrivita pe talie, rochia in A este evazata in partea de jos, ceea ce o transforma in tinuta ideala daca vrei sa-ti ascunzi coapsele si soldurile.

 

  • Rochia babydoll

 

Scurta, de regula cu volane si intotdeauna cu talia in stil empire,  adica pozitionata imediat sub sani, arata mai mult ca un neglijeu decat ca o rochie, si este la fel de confortabila. Este rochia ideala daca vrei sa ai libertate in zona abdomenului. Accentueaza partea superioara a corpului si confera un aer tineresc.

 

  • Rochia cocktail

 

Unul din cele mai versatile modele de rochii elegante, pe langa faptul ca rochia coktail poate fi gasita intr-o diversitate de stiluri, ea poate fi adaptata si pentru o multime de ocazii cu ajutorul accesoriilor. De obicei este lunga pana la genunchi.

 

 

  • Rochia sarafan

 

De obicei are bretele si se poarta peste tricou, bluza sau pulovar. O gasesti intr-o varietate de lungimi.

 

  • Rochia mini

 

Se opreste deasupra genunchilor, dar exista si variante super sexy care se opresc cu foarte putini centimetri sub posterior (rochii micro-mini) si este ideala pentru femeile care vor sa-si arate picioarele subtiri si frumoase.

 

  • Rochia petrecuta

 

Se infasoara in jurul trupului si se leaga in fata. Acest model de rochie a fost facut faimos de Diane Von Furstenberg in anii 70 si avantajeaza toate tipurile de silueta. In plus, o poti ajusta foarte usor cand legi cordonul, ca sa nu fie nici prea stransa, nici prea larga.

 

Modele de rochii elegante pentru seara

 

   

  • Rochia maxi

 

Un model de rochie eleganta lunga pentru evenimente formale, care poate fi foarte simpla sau poate fi ornamentata cu insertii de dantela sau cu paiete.

 

  • Rochia empire

 

Aceasta piesa vestimentara se caracterizeaza prin talia pozitionata imediat sub sani, si poate avea orice lungime. Este ideala pentru un bust mic, si marele ei avantaj este ca poate camufla total soldurile si coapsele.

 

  • Rochia teaca

Are o croiala ajustata pe corp care dezvaluie formele, dar nu accentueaza talia, motiv pentru care da senzatia unei siluete alungite.  De obicei nu are maneci.

 

  • Rochia dreapta

 

Este un model de rochii elegante care seamana cu rochia teaca, dar croiala sa dreapta nu dezvaluie formele si nu accentueaza talia, creand impresia unei siluete alungite. E ideala pentru orice tip de silueta.

 

Missgrey @ Jun 09, 2017 +