rootfoot

Negre sau colorate? Descopera rochiile elegante de seara din dantela

De cate ori nu ti s-a intamplat sa alegi modelele pe negru dintr-o varietate de rochii de seara din dantela, pentru simplul motiv ca ti se par cele mai elegante? Chiar daca aceasta idee a supravietuit pana in prezent cu titlu de regula nescrisa a modei feminine, nu este aplicabila in toate situatiile si e bine sa stii ca, de fapt, eleganta se regaseste nu numai in nuantele cromatice, ci si in felul in care ti se potrivesc tie si in felul in care alegi sa le combini cu alte culori.

 

Miss Grey ti-a pregatit o colectie variata si colorata de rochii din dantela, ideale pentru a-ti conferi un aer sofisticat datorita caruia vei fi privita cu admiratie drept un etalon de stil si rafinament.

 

Poti obtine un look clasic cu rochii din dantela atat negre, cat si colorate

 

Rochie Noelle neagra    Rochie Noelle neagra

 

Secretul, bineinteles, sta mai mult in felul in care stii sa iti accesorizezi rochia din dantela. Incearca sa eviti monocromia in favoarea accesoriilor in nuante complementare, sau macar cu cateva tonuri mai inchise sau mai deschise decat culoarea tinutei.

Rochia neagra Noelle, confectionata din dantela pretioasa brodata si croita pe cat de simplu, pe atat de avantajos pentru silueta, poate fi purtata in combinatie cu pantofi decupati negri, si un plic rosu pentru a crea un look sic si clasic, fara a cadea vreun pic in banalitate.

 

Rochie Zaira albastra    Rochie Zaira albastra

Poti reusi o tinuta cel putin la fel de interesanta purtand rochia albastra Zaira, a carei dantela brodata din care este realizata integral invaluie senzual umerii, alaturi de sandale delicate si un clutch in tonuri intense de albastru cobalt.

 

Fii romantica si feminina in rochii din dantela, indiferent de culoare

 

    Rochie Norina neagra

 

Cu fusta in clos si un decolteu senzual, pus in evidenta de jocuri senzuale de transparenta, orice model de rochii de seara din dantela iti va conferi o alura deosebit de feminina si vesela, indiferent de culoare. Rochia neagra Norina, realizata din dantela pretioasa brodata pe tull, nu numai ca se potriveste perfect cu niste pantofi cu toc in nuante aurii sau argintii, dar iti avantajeaza silueta datorita croielii si te invaluie intr-un aer vag dramatic si misterios prin efectul seducator al transparentei din partea superioara.

 

Rochie Selin rosie    Rochia Selin rosie

Intr-o intensa nuanta de rosu care nu esueaza niciodata in incercarea de a atrage privirile, rochia Selin reprezinta superlativul feminitatii jucause, atat prin echilibrul seducator dintre transparenta si opacitate datorat modelului floral al dantelei brodate pe voal fin, cat si prin fluiditatea croielii fustei. Poti spori acest efect purtand o pereche de pantofi in nuante nude, sau, daca inaltimea iti permite, niste balerini albi, ca sa poti dansa in voie.

 

In orice caz, tine minte ca rochiile din dantela sunt elegante indiferent de culoare, si pot fi purtate intr-o diversitate de situatii, iar cu putina originalitate in alegerea accesoriilor vei reusi cu usurinta sa creezi tinute atat clasice, cat si romantice, in functie de dispozitia ta si evenimentul la care trebuie sa participi.

Missgrey @ Apr 03, 2017 +