rootfoot

Rochii de ocazie scurte cu tul si dantela

Tul-ul este unul dintre cele mai fluide si sofisticate materiale. Folosit adesea pentru confectionarea rochiilor de nunta, si a voalurilor, acest material a inceput sa se regaseasca si in rochiile de ocazie sau in fuste. Adorat de catre femeile din intreaga lume, tul-ul are ceva aparte care transforma orice piesa vestimentara feminina intr-un obiect de exceptie.
 

Farmecul insertiilor de tul si al rochiilor de seara scurte

 
Exista ceva de-a dreptul impresionant la rochiile cu tul, care le transforma in rochii de ocazie deosebit de feminine si stilate. Indiferent de varsta pe care o ai, o rochie cu tul te va avantaja intotdeauna, conferindu-ti un aspect feminin si elegant. In 2015, rochiile cu tul se numara printre piesele vedeta pe scena internationala a modei, si acesta este unul dintre principalele motive pentru care, daca nu ai incercat pana acum, ar trebui sa incepi sa porti rochii din tul. De nelipsit din garderoba festiva de vara, rochiile cu tul pot fi purtate la numeroase categorii de evenimente - incepand de la nunti, botezuri, cununii si panarochie scurta de seara neagra cu dantela si tul la petreceri aniversare, cocktail-uri, receptii sau baluri. 
 
Rochiile din tul pot fi purtate in foarte multe stiluri, astfel incat acestea sa fie fermecatoare indiferent de ocazia la care alegi sa le porti. De la stilul casual la cel formal, si pana la stilul elegant, rochiile cu tul sunt alegerile perfecte pentru o gama variata de evenimente, fie ca sunt de seara, fie de zi, si  intotdeauna te vor face sa arati fermecator. 
 
 

Rochii scurte elegante cu tul si dantela

 

 
In ultima noastra colectie de vara, am pregatit cateva modele si culori de rochii cu tul pe care ti le recomandam astazi. Pentru urmatorul eveniment, indrazneste sa alegi rochia scurta de ocazie cu fusta din tul si bust din dantela D'Amour. Daca adori culorile puternice, sau pur si simplu iti doresti o tinuta care sa te puna in rochie scurta cu dantela de searavaloare, iti recomandam sa alegi rochia scurta de ocazie cu tul si dantela in tonuri vibrante de albastru. Deosebit de feminina si eleganta, rochita va atrage atentia tuturor privitorilor, iar tu vei avea parte de momente de neuitat.

 

Cum accesorizezi rochiile cu tul si dantela?

 
 
Daca visezi la o tinuta mai dulce, dar deosebit de feminina si remarcabila, poarta cu incredere rochia scurta de ocazie cu tul si dantela D'Amour somon. Pretioasa prin definitie, rochia de ocazie scurta nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a arata fenomenal: un bronz subtil de sezon este suficient pentru a te transforma in atractia serii. 
 
Poarta rochiile cu tul in combinatie cu pantofi cu toc inalt, asta daca iti doresti sa ai o aparitie chic si sofisticata; balerinii sunt si ei o optiune rezonabila, in cazul in care nu rezisti pe ringul de dans cu tocuri. 
 
Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelele favorite de rochii de ocazie scurte cu tul si dantela, perfecte pentru orice eveniment special al acestei veri!
Missgrey @ Jun 09, 2015 +