rootfoot

Rochiile negre elegante scurte: un must-have pentru ocaziile de sezon

Rochiile negre elegante sunt cel mai popular accesoriu vestimentar, indragit deopotriva de catre femeile din intreaga lume si de catre cei mai renumiti creatori de moda. Intotdeauna acolo pentru noi, solutia perfecta in momentele demoralizatoare in care nu mai stim ce sa purtam, rochiile elegante negre par sa nu fie niciodata suficiente in sifonierul nostru. 

Stim ca sezonul de toamna-iarna abunda si el de evenimente care mai de care mai deosebite, astfel ca aceasta perioada este mai mult decat oportuna pentru a ne achizitiona noi rochii negre elegante pe care sa le purtam cu succes in cele mai variate combo-uri vestimentare. Daca, citind, iti incolteste in minte intreabrea de ce rochii negre elegante scurte si nu lungi, tocmai iti oferim raspunsul pe care il asteptati: pentru ca rochiile negre scurte sunt mult mai confortabile, versatile si practice decat rochiile lungi.

rochie-eleganta-neagraSatisfactia noastra fata de un astfel de accesoriu este direct proportionala cu gradul de versatilitate al acestuia. De aceea, prezenta unei rochii negre elegante scurte in garderoba noastra, indiferent de sezon, este imperios necesara. 

Fie ca iti vine sau nu sa crezi, pentru sezonul rece exista rochii negre scurte elegante create special. Aparent, spre fericirea noastra, marii creatori de moda continua sa reinventeze in fiecare zi si in fiecare anotimp rochia neagra, atat de populara si de indragita de catre femeile din intreaga lume. 

In sezonul de toamna-iarna al anului 2016, se poarta rochiile negre elegante din materiale bogate, in combinatie cu insertii de texturi luxuriante si design-uri indraznete si culori rochie-neagra-elegantainedite. Opteaza pentru combinatia fascinanta dintre catifeaua neagra si dantela pretioasa cusuta manual cu fir de paiete, pentru a te bucura de aparitii de efect la evenimentele care impun o tinuta cocktail sau de seara. Rochia eleganta neagra Elisabeth ese exact ceea ce iti doreai de la un astfel de accesoriu. In plus, feminitatea si eleganta acesteia sunt completate de croiala in linie clos, de manecile trei-sferturi si de detaliile semi-transparente de la nivelul bustului. Simpla, si cu toate acestea extrem de rafinata, rochia neagra scurta Elisabeth devine o bijuterie pentru sifonierul tau si poate fi purtata chiar si fara accesorii, la numeroasee evenimente.

Pentru un accesoriu vestimentar mai versatil, alege rochia neagra scurta Fabiola. Imbinand intr-o maniera distractiva si dinamica insertiile colorate cu motive florale si catifeaua luxurianta, rochia impresioneaza atat prin capacitatea sa de a flata orice tip de silueta, cat si prin versatlitatea sa incredibila: perfecta pentru birou, pentru petrecerile aniversare sau intalnirile romantice, rochia neagra eleganta scurta Fabiola adauga un plus de inedit tinutelor tale zilnice. 

Te invitam sa descoperi rochiile negre elegante scurte pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa iti pregatesti sifonierul cu accesorii elegante in acest sezon!

Missgrey @ Nov 16, 2016 +