rootfoot

Cele mai frumoase rochii de catifea pentru toamna aceasta

Fiecare anotimp are specificul sau, inclusiv in ceea ce priveste vestimentatia. Iar sezonul de toamna-iarna este revendicat de catre rochiile de catifea. Desi indragim acest material superb, oricat de mult ne-am dori, este imposibil sa il purtam in cadrul tinutelor noastre festive de vara, iar asta pentru ca este o textura mult prea bogata pentru a ne oferi confortul necesar in anotimpul cald.

Profitam de acest aspect pentru a-ti prezenta cateva dintre cele mai frumoase rochii de catifea pe care le poti avea toamna aceasta, in viziunea noastra. Ce cautam in general sa obtinem de la o rochie de catifea?rochie-de-catifea In primul rand, confort si protectie impotriva temperaturilor scazute; in al doilea rand, feminitate, eleganta, stil si rafinament; iar in al treilea rand, versatilitate. Evident, lista poate sa continue in functie de asteptarile si preferintele personale ale fiecareia dintre noi, insa noi preferam sa ne oprim aici tocmai pentru a sublinia foarte clar importanta pe care versatilitatea unei rochii de catifea o are pentru noi.

rochie-de-catifeaO rochie de catifea este versatila atunci cand poate sa fie purtata in diverse combinatii vestimentare, care corespund mai multor categorii de evenimente. Iar achizitionarea unui astfel de accesoriu vestimentar inseamna enorm pentru garderoba noastra, in special dacva vorbim despre sezonul rece.

La Miss Grey, am creat rochiile de catifea perfecte pentru femeile moderne, care, simultan, adora moda, isi doresc sa fie feminine si stilate in orice moment al vietii lor, si sunt extrem de ocupate. Cu un design special creat pentru a pune in valoare formele feminine ale fiecarei purtatoare si pentru a flata orice tip de silueta, rochiile de catifea marca Miss Grey reusesc sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari in materie de moda.

Recomandam rochiile de catifea Anne tuturor femeilor care isi doresc o tinuta simpla, extrem de versatila si eleganta simultan in garderoba lor de toamna-iarna. De lungime midi, cu o croiala conica si un decolteu pe de o parte indraznet si pe de alta parte cat se poate de cuminte, rochiile de catifea Anne iti stau la dispozitie in tonuri de albastru imperial, rosu pasional, bordo seducator sau negru clasic. Iar partea cea mai buna? Acum, acestea sunt disponibile la un pret cu 20% mai mic, cu ocazia Black Friday!

Perfecte pentru birou, petreceri aniversare, intalniri romantice sau iesiri in oras cu prietenii, rochiile de catifea Anne se numara printre cele mai frumoase rochii pe care le poti avea in garderoba ta, in special datorita versatilitatii considerabile care le caracterizeaza, si a simplitatii deisgn-ului care contrasteaza frumos in combinatie cu textura luxurianta a catifelei.

Descopera cele mai frumoase rochii de catifea ideale de purtat in aceasta toamna si infrumuseteaza-ti tinutele indiferent de moment!

Missgrey @ Nov 15, 2016 +