rootfoot

Little black dress: tinuta perfecta pentru orice ocazie

Auzim vorbindu-se despre clasica little black dress parca de la inceputul timpurilor. Si expresia nu este tocmai o metafora, pentru ca daca ne gandim putin si analizam retrospectiv lucrurile, observam faptul ca aparitia acestei piese vestimentare a marcat un nou inceput in lumea modei. Un inceput care se leaga de un context istoric tulburat, care si-a pus amprenta asupra modei. Cand vorbim despre inceputurile existentei unuia dintre cele mai iubite articole vestimentare, vorbim si despre o etapa importanta in ceea ce priveste emanciparea feminina. Astfel, astazi iti vom prezenta cateva modele de rochii negre pe care e obligatoriu sa le ai in garderoba, din foarte multe motive. 

Nu de putine ori trebuie sa ne confruntam cu situatii in care alegerea tinutei pentru participarea la un eveniment este o adevarata bataie de cap. Ne rezervam aproape 100% din ganduri pentru aceasta problema, pana ajungem la punctul in care fie renuntam, fie imbracam prima rochie pe care o gasim, fara sa tinem cont de factorii care determina perfectiunea unei tinute. Pentru astfel de momente, e necesar sa avem intotdeauna un plan de rezerva, astfel incat o invitatie spontana sau lipsa timpului pentru cautarea rochiei perfecte sa nu ne creeze neplaceri. Si acest plan de rezerva inseamna sa ne asiguram ca avem cel putin un model de little black dress in dulapul tau. 

Rochiile negre au evoluat extrem de mult, comparativ cu perioada de inceput, in care conceptul de little black dress a inceput sa devina popular. Astazi, avem la dispozitie nenumarate modele de rochii negre elegante pe care s ale purtam la cele mai diverse categorii de evenimente. De ce am afirmat ca rochiile negre te scot intotdeauna din incurcatura? Exista foarte multe argumente in acest sens: ar fi, pe de o parte, faptul ca au o culoare permisiva, care ne permite sa le accesorizam cum dorim, faptul ca sunt simple si sofisticate, simultan; pe de alta parte, efectul pe care aceste piese vestimentare il creeaza este superb: emana eleganta, senzualitate, mister, putere de seductie si, nu in ultimul rand, creeaza iluzia subtierii, astfel ca avantajeaza orice tip de silueta!

Daca nu ai inca in garderoba un model de little black dress, ar fi cazul sa iti achizitionezi urgent unul! De aceea, iti venim in ajutor cu creatiile noastre, astfel incat sa te inspiri si sa iti alegi o rochie neagra perfecta pentru orice eveniment: 

O sugestie de little black dress foarte in voga si deosebita este rochia Chloe, confectionata din catifea neagra si dantela fina suprapusa peste captuseala bej. Rochia este remarcabila in primul rand datorita materialelor somptuoase care o alcatuiesc, intrucat atat catifeaua, cat si dantela, sunt recunoscute pentru reputatia de a avea cel mai ridicat grad de pretiozitate in randul materialelor pentru haine, alaturi de matase. Catifeaua se muleaza discret pe trupul tau, punandu-ti in evidenta formele, iar design-ul este unul chic si modern. In plus, manecile lungi transforma aceasta rochie neagra intr-o candidata ideala pentru evenimentele care se desfasoara in sezonul rece, iar combinatia dintre lungimea midi, materialele de calitate, design-ul nonconformist si culoarea simpla si sofisticata simultan, da nastere unei tinute de invidiat. Poart-o cu incredere!

little-black-dress

Insertiile din piele au devenit extrrem de populare in ultima perioada. Pentru ca rochiile negre din piele sunt mult mai pretentioase cand vine vorba de categoria de evenimente la care pot fi purtate, ti-am pregatit o superba little black dress, confectionata din material elastic si cu insertii din piele neagra ecologica. Rochia neagra eleganta este remarcabila datorita gradului ridicat de versatilitate, in primul rand: daca accesorizezi rochia Maya cu bijuterii argintii sau aurii extravagante si pretioase, si o purti cu pantofi cu toc inalt, vei obtine o tinuta deosebit de eleganta si rafinata. In schimb, purtata cu o pereche de botine sau cizme cu talpa joasa, si cu foarte putine accesorii (eventual un pandantiv sau o pereche de cercei discreta si o bratara), se transforma intr-un outfit ideal pentru o intalnire de afaceri sau pentru o zi petrecuta la birou. In plus, centura lata iti marcheaza talia, ajutandu-te sa iti pui in lumina feminitatea. 

little-balck-dress

Poarta aceste doua modele de rochii negre elegante, si intra pe www.MissGrey.ro pentru a vedea toate modelele de little black dress pe care ti le punem la dispozitie, si alege-le pe cele preferate! 

 

Missgrey @ Oct 17, 2014 +