rootfoot

Rochii lungi de ocazie - ce modele sa alegi in aceasta vara?

Este sezonul rochiilor lungi de ocazie. Fie ca te asteapta un eveniment cu o semnificatie deosebita pentru tine, personal, fie pentru cineva drag tie, rochiile de ocazie lungi sunt articolele vestimentare spre care trebuie sa iti indrepti atentia in aceasta perioada care abunda de momente deosebite la care trebuie sa participi. 

rochie-de-ocazie-lunga-erinO rochie de ocazie lunga este preferabila unei rochii scurte tocmai datorita faptului ca atrage mult mai usor atentia prin aparitia sa impunatoare si imposibil de trecut cu vederea. Din acest punct de vedere, atunci cand trebuie sa porti o rochie de ocazie pentru un eveniment deosebit vei avea sanse mult mai mari sa impresionezi daca optezi pentru o rochie lunga, si va fi si mult mai simplu de obtinut acest lucru.

Desigur, principalul dezavantaj la care te-ai putea gandi ar fi ca este o tinuta pe care nu o poti purta in fiecare zi, prin urmare exista riscul sa o achizitionezi si sa o uiti in sifonier. Daca alegi modelul potrivit pentru tine, sie sti suficient de creativa in ceea ce priveste accesorizarea, cu siguranta vei putea sa porti o rochie de ocazie lunga in repetate randuri, pentru ca, din fericire, intotdeauna vor exista in viata ta evenimente speciale. 

Recomandarea noastra pentru aceasta vara este rochia de ocazie lunga Erin: cu bustul confectionat din dantela brodata manual cu paiete, si fusta din voal vaporos, rochia lunga de ocazie impresioneaza inca de la prima vedere in special datorita culorii sale fermecatoare; extrem de delicata, nuanta de roz pudra cu accente pastel confera oricarei purtatoare o alura usor romantica, feminina si o eleganta discreta, dar in acelasi timp luxurianta, fiind o adevarata bijuterie vestimentara.

Atentia deosebita acordata detaliilor stralucitoare, prezente in proportii armonioase in zona bustului, alaturi de spatele decupat si de jocurile de transparenta de la nivelul dantelei transforma rochia de ocazie lunga intr-un articol sofisticat, ce cu siguranta va acapara privirile tuturor invitatilor. In plus, croiala in stil A-line iti pune in evidenta talia, conferind iluzia unei siluete foarte bine definite, astfel ca orice potential defect fizic este mascat. 

Tu ce rochii lungi de ocazie preferi pentru acest sezon? 

Missgrey @ Jun 14, 2016 +