rootfoot

Rochii bordo elegante de purtat in sezonul rece

Rochiile bordo elegante sunt elementul de care avem nevoie pentru a ne diferentia. Monotonia poate fi evitata, in ciuda faptului ca ea intervine in activitatile noastre permanent. Si exista multe modalitati prin care putem face acest lucru. Astazi, vorbim despre cum anume vestimentatia poate fi folosita pentru a iesi din cotidian, si pentru a adauga vietii noastre obisnuite nu numai culoare, ci si personalitate. O rochie eleganta care sa ne avantajeze poate sa schimbe complet cursul unei zile care pare sa nu ofere nimic altceva decat o rutina de care iti doresti, sub orice forma, sa scapi. Si asta pentru ca o rochie eleganta bine aleasa iti confera mai multa incredere, iti pune in valoare feminitatea si atrage complimente, care nu fac decat sa iti imbunatateasca starea de spirit. 

Exista o legatura inconfundabila intre vestimentatia unei femei si atitudinea acesteia. Se influenteaza reciproc. O rochie eleganta purtata cu incredere te va face sa stralucesti, sa radiezi, sa emani fericire si sa ii inspiri pe cei din jurul tau sa terochie-eleganta-bordo admire si sa creada in tine. Acceasi rochie eleganta, purtata fara atitudinea potrivita, nu va face decat sa atraga asupra ta priviri curioase. La fel de functionabil este si reversul situatiei: atunci cand te simti cu moralul la pamant, si stii ca te asteapta o zi in care nu iti doresti altceva decat sa fii departe de oameni si aglomeratie, sa porti o rochie eleganta sau sa achizitionezi una iti poate transforma pe deplin atitudinea. 

Sezonul rece nu impune renuntarea la eleganta. Chiar daca pare mai dificil, trebuie sa stii ca exista atat de multe optiuni, incat este imposibil sa nu iti poti construi un stil rafinat, sofisticat si feminin, chiar si in perioada iernii. Solutia noastra favorita pentru sezonul rece este catifeaua. Rochiile din catifea nu numai ca ofera confortul necesar pentru a face fata cu brio conditiilor meteo, dar sunt si deosebit de feminine si elegante. Textura luxurianta iti confera o stralucire greu de trecut cu vederea, pastrand, in acelasi timp, o alura nobila, regala. Si in functie de culoarea pentru care optezi, poti sa surprinzi intotdeauna cu o aparitie inegalabila.

Recomandarea noastra pentru sezonul rece este catifeaua bordo: textura sofisticata, alaturi de nuanta bogata si intensa, se combina intr-un melanj stilistic care transforma orice femeie intr-o aparitie fermecatoare. Pentru aparitii pline de feminitate si stil, alege o rochie conica din catifea bordo. Tinuta ideala pentru cele mai speciale evenimente de sezon, rochia midi de catifea se muleaza usor pe liniile siluetei tale, conferindu-ti o alura seducatoare si sofisticata. Tonurile fermecatoare de marsala iti confera un aer usor dramatic, in vreme ce detaliul din dantela din zona bustului adauga un plus de personalitate rochiei conice din catifea.

Te invitam sa iti alegi rochiile bordo elegante pe care le-am creat pentru tine, si sa le achizitionezi pana la finalul saptamanii, pentru a profita de reducerea de 50%!

Missgrey @ Jan 28, 2016 +