rootfoot

Cum accesorizezi o rochie albastra lunga?

Vibrante, rochiile albastre lungi sunt o alegere ideala atunci cand vrei sa ai o aparitie remarcabila la un eveniment special. Culoarea albastra este potrivita indiferent de tinuta pe care o alegi: fie ca este pentru o ocazie deosebita, fie pentru tinuta de zi cu zi, albastrul va capta atentia intotdeauna celor din jurul tau si va atrage complimente. Exista multe locatii din care iti poti alege o rochie albastra lunga, in functie de buget: fie ca alegi sa o cumperi din mall, fie ca preferi sa mergi la o casa de moda sau un atelier de creatie, vei gasi o rochie albastra lunga. Inainte de a purta o rochie lunga albastra, insa, este necesar sa tii cont de cateva sfaturi privind accesorizarea. 

rochie albastra lungaFoarte multe femei arata bine in rochii albastre lungi, insa accesorizarea lor poate fi dificila pentru o purtatoare neexperimentata in moda. Stilistii experti in moda sustin ca rochiile lungi albastre, in special cele care contin detalii pretioase, arata superb in combinatie cu accente metalice precum auriu, argintiu sau gri metalic. Fiecare femeie moderna stie ca o tinuta stilata inseamna atentie acordata detaliilor, nu numai rochiei in sine. Drept urmare, trebuie sa stii cum sa iti pui in evidenta rochia albastra prin intermediul machiajului, al accesoriilor si al pantofilor pentru o aparitie completa si stilata.

 

Poarta rochiile de seara albastre cu un machiaj discret

 

rochie albastra lungaRochiile albastre lungi atrag intotdeauna atentia; cu toate acestea, daca porti prea mult machiaj in culori stralucitoare, risti sa iti transformi tinuta intr-una asemanatoare cu cea a unui clovn. In schimb, opteaza pentru un machiaj in stil minimalist atunci cand porti o rochie albastra lunga. Machiajul in tonuri de nude sunt o alegere excelenta, insa tonurile de roz se potrivesc si ele foarte bine. Daca iti doresti neaparat sa adaugi o pata de culoare in machiajul tau, alege o singura zona a fetei. Incearca un ruj roz aprins si aloege nuante nude pentru ochi, sau alege nuante stralucitoare pentru ochi si un ruj simplu, nude. 

 

Desavarseste-ti imaginea purtand rochiile de ocazie albastre cu bijuterii discrete si pantofi bine alesi

 

In privinta bijuteriilor, ai doua optiuni principale: poti alege sa accesorizezi rochia albastra lunga cu o bijuterie simpla, sau poti sa creezi cu ajutorul bijuteriilor un efect cromatic prin crearea unui contrast cu rochia albastra. Un alt element important in crearea unei tinute perfecte este geanta. Atunci cand o alegi, trebuie sa te gandesti la efectul general pe care il va avea asupra tinutei tale. Gentile in tonuri nude, metalice sau multicolore c omplimenteaza rochia albastra lunga. Insa, daca ai optat pentru accesorii colorate, alegerea unei genti multicolore nu este o idee buna. 

Pantofii sunt, si ei, un aspect vital al tinutei tale. Expertii in moda sustin ca pantofii in nuante nude sunt alegerea de top pentru o rochie albastra lunga, intrucat permit rochiei sa fie in centrul atentiei. De asemenea, pantofii in nuante nude pot sa creeze efectul unei siluete alungite. Pantofii in nuante metalice sau negri sunt o alta optiune, insa mult mai potrivita pentru sezonul rece decat pentru vara. 

 

Rochii albastre elegante lungi Miss Grey

 

Confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de albastru cobalt, rochia de seara lunga Erin este un must-have pentru garderoba ta festiva in aceasta vara. Impresionanata atat datorita culorii cat si materialelor atent alese, rochia este creata in asa fle incats a flateze orice tip de silueta si sa te puna in valoare indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti. Spatele decupat comenseaa absenta decolteului, iar bustul din dantela nu face decat sa sporeasca farmecul rochiei elegante albastre.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochia albastra lunga preferata, pe care sa o porti la ocaziile verii tinand cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am prezentat!

Missgrey @ Aug 07, 2015 +