rootfoot

Ce rochii de ocazie lungi trebuie sa ai vara aceasta?

Rochiile de ocazie lungi devin o preocupare din ce in ce mai evidenta in timpul verii. De ce? Pentru ca acesta este oficial si informal sezonul in care au loc cele mai multe evenimente speciale, iar garderoba ta trebuie sa fie pregatita pentru astfel de ocazii speciale cu tinute pe masura. Moda se schimba, stim deja acest lucru, si este destul de dificil sa tinem pasul cu ea mai ales in conditiile in care achizitionarea rochiilor lungi presupune niste costuri mai mari decat achizitionarea altor piese vestimentare. 

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca exista rochii lungi de ocazie clasice, care nu se demodeaza niciodata, si nu este obligatoriu ca acestea sa fie negre sau nude, ba din contra. Esential este sa optezi pentru rochii-de-ocazie-lungimodele care sa te avantajeze, sa te flateze din orice punct de vedere si sa iti puna in valoare feminitatea. De multe ori, rochiile de ocazie simple au capacitatea de a fermeca privitorul prin simplul fapt ca se potrivesc de minune purtatoarei si ii pun in evidenta calitatile. Iata propunerile noastre de rochii de ocazie lungi pe care trebuie sa le ai vara aceasta:

Confectionata din voal fin, rochia lunga de ocazie Verona albastra este un accesoriu vestimentar de o luxurianta inconfundabila. Cu bustul fronsat si accesoriu tip evantai in zona umarului, rochia lunga de ocazie in linie A reuseste sa iti accentueze talia, conferind imaginii tale un plus de senzualitate si eleganta, pastrand, in acelasi timp, confortul unei tinute lejere, de vara. Materialul vaporos din care este confectionata, alaturi de culoarea atat de vibranta, aduce in ochii privitorilor admiratie fata de purtatoare. Daca porti rochia lunga de ocazie Verona albastra in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, iti vei crea cele mai stralucitoare tinute festive la care poti visa. 

Pentru personalitatile pasionale, iti recomandam rochia de ocazie lunga Verona rosie. Creata din acelasi voal fin, a carui textura vaporoasa iti asigura un aer diafan, rochia cu bust fronsat si aplicatie la umar se transforma intro bijuterie vestimentara care vorbeste despre esenta feminitatii insasi. Fara sa aiba nevoie de prea multe accesorii, rochia de ocazie lunga rosie Verona iti garanteaza faptul ca vei fi in centrul ateniti oriunde ai alege sa o porti. 

Croita in stil A-line, din voal fin, rochia lunga de ocazie Verona in tonuri de rose quartz are capacitatea de a impresiona la cele mai deosebite evenimente la care participi. Liniile simple ale deisgn-ului, in combinatie cu nuanta delicata si usor romantica de roz pastel, nu numai ca transforma rochia lunga de ocazie intrun trend al acestei veri, dar poate fi purtata cu succes si in anii urmatori, la diverse categorii de evenimente. Simpla si versatila, rochia de ocazie lunga poate fi accesorizata in cele mai creative moduri, astfel ca nu ai cum sa plictisesti cu o singura tinuta, indiferent unde alegi sa o porti. 

Tu ce rochii de ocazie lungi preferi pentru aceasta vara? 

Missgrey @ Jul 19, 2016 +