rootfoot

Rochii de seara albastre scurte sau lungi: fii irezistibila la orice ocazie!

Albastrul regal are un farmec aparte, distinct de cele regasite la orice alta culoare: orice privitor se simte relaxat si calm atunci cand te vede purtand rochii de seara albastre. Conferind iluzia paradoxala a distantei, racelii si a inaltimii, albastrulrochie-de-seara-albastra-lunga rochiilor de seara poate sa iti aduca acel element de care aveai nevoie pentru a fi irezistibila la absolut orice eveniment. Rochiile de seara pot fi regasite intr-o infinitate de culori, asa ca alegerea uneia poate sa fie extrem de dificila. Usor indrazneata prin gama cromatica, o rochie de seara albastra este o tinuta pe care fiecare femeie trebuie sa o incerce la un moment dat. Daca nu ai curajul sa adopti acest tip de tinuta pentru ca nu stii cu ce alte culori se potriveste, lasa deoparte aceste ganduri: ai la dispozitie foarte multe optiuni, pentru ca, din fericire, albastrul este o culoare mult mai permisiva decat altele. Iar daca inca ai indoieli, accesorizeaza cu nuante neutre, si cu siguranta cu vei da gres! 

rochie-de-seara-albastra-scurtaRochiile de seara albastre vin, la randul lor, intr-o multitudine de design-uri, stiluri, texturi si nuante. Da, poate fi greu sa alegi. Dar avantajul este ca indiferent de preferinte, este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model favorit. Astazi, am ales sa iti recomandam doua modele superbe de rochii de seara albastre, lungi si scurte, pe care sa le adaugi garderobei tale in asa fel incat sa te faci remarcata la urmatoarea ocazie speciala la care alegi sa le porti.

Dantela brodata manual cu fir de pietre pretioase a calatori, alaturi de taftaua luxurianta in tonuri de albastru regal, tocmai din Dubai pentru a da nastere, in atelierul Miss Grey, unei superbe rochii de seara scurte: rochia Irem, care impresioneaza printr-o delicatete extraordinara. Avand capacitatea de a-ti evidentia frumusetea naturala, rochia de seara albastra iti minimizeaza orice defect datorita design-ului in clos, care iti pune in evidenta talia. Bustul atent lucrat, brodat manual cu pietre pretioase, aduce tinutei tale o alura luxurianta, prin atentia acordata detaliilor, in vreme ce jocul de transparente al dantelei arunca asupra ta un aer fermecator, usor dramatic, misterios si seducator. Funda din talie nu numai ca iti accentueaza silueta, dar adauga imaginii tale si un plus de romantism menit sa iti completeze aparitia. 

Daca te afli in cautarea unei rochii de seara albastre lungi, avem recomandarea ideala pentru tine: rochia Erin, care prin alura sa diafana si prin fluiditatea voalului din care este confectionata te aduce in lumina reflectoarelor oriunde ai alege sa o porti. Bustul lucrat din dantela iti aduce un plus de sofisticare si o eleganta covarsitoare tinutei tale, in vreme ce fusta lunga din voal cade lin pe langa corp, oferind privitorilor un spectacol diafan. Spatele decupat in V compenseaza absenta decolteului si aduce rochiei de seara un plus de farmec care cu siguranta va atrage toate complimentele.

Care este modelul tau favorit, dintre rochiile de seara albastre Miss Grey?

Missgrey @ Feb 21, 2016 +