rootfoot

Rochii elegante scurte la reducere pe care trebuie sa le ai

Atat de variate din punct de vedere al stilului, culorilor si texturilor, rochiile elegante scurte reprezinta piese vestimentare esentiale pentru garderoba noastra. Deosebit de versatile, confortabile si in acelasi timp feminine, rochiile scurte elegante sunt una dintre piesele de rezistenta ale acestei veri. 

Pentru ca de multe ori se intampla sa preferi rochiile scurte elegante in detrimentul celor lungi, din nenumarate motive - precum gradul ridicat de versatilitate, confortul, bugetul mai restrans, faptul ca pot firochie-eleganta-scurta mult mai usor accesorizate si necesita o ingrijire mai sumara decat cele lungi... si multe alte aspecte pe care le poti lua in considerare tu insati, in functie de preferintele personale - ti-am pregatit un articol cu cateva recomandari de rochii elegante scurte pe care sa le porti vara aceasta la cele mai speciale evenimente la care urmeaza sa participi. 

rochie-eleganta-scurtaConfectionate din voal fin, rochiile elegante scurte pe care Miss Grey ti le pune la dispozitie impresioneaza prin atentia deosebita acordata detaliilor care le transforma in articole vestimentare unice, prin texturile rafinate care se incadreaza perfect in peisajul sezonului cald, prin culorile bogate si vibrante si prin simplitatea lor aproape de neinteles. 

Rochiile scurte elegante Timea se fac remarcate datorita decupajului adanc de la spate, care confera oricarei purtatoare un plus de senzualitate si mister feminin, dar si datorita culorilor deosebite: in tonuri de albastru imperial pentru o atitudine indrazneata si o aparitie imposibil de trecut cu vederea, sau intr-o incantatoare nuanta de marsala pentru un look inedit, rochiile elgante scurte Timea pot face parte din garderoba ta festiva, acum fiind disponibile la reducere. Fusta cu finisaje delicate de guta, alaturi de bustul fronsat si voalul fin vaporos, iti asigura un plus de romantism si delicatete care vor atrage toate privirile. In combinatie cu decolteul in V, spatele decupat si tul-ul de pe partile laterale, aceste elemente transforma rochiile elgante scurte la reducere Timea in accesorii vestimentare unice, imposibil de trecut cu vederea. 

Ideale pentru petreceri tip cocktail, pentru nunti, botezuri, cine romantice sau petreceri aniversare, rochiile elegante scurte la reducere pot fi purtate atat pe timp de zi, cat si de seara, in cele mai creative combinatii vestimentare. In plus, cele doua nuante superbe de culoare se potrivesc indiferent de culoarea parului, a ochilor sau de complexitatea pielii. 

Tu ce modele de rochii elegante scurte preferi, si unde ai alege sa le porti vara aceasta?

Missgrey @ Aug 12, 2016 +