rootfoot

Rochii pentru cununia civila

Etapa premergatoare nuntii, cununia civila, este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei. Astfel, e necesar ca si tinuta noastra sa fie memorabila si impecabila. Totusi, cand vine vorba de alegerea unei rochii pentru cununia civila, lucrurile nu stau atat de simplu: ocazia in sine nu intra in categoria celor mai formale, astfel incat sa adopti tinute extrem de elegante, dar nici nu este una dintre cele mai serioase, pentru outfituri sobre. Ce facem, in cazul asta? Regulile nescrise ale modei vorbesc despre faptul ca acest eveniment este unul de zi, prin urmare nu avem in vedere aceleasi criterii referitoare la eleganta cum facem pentru nunta propriu-zisa, care este o ocazie de seara. 

Dat fiind caracterul destul de dificil al acestui tip de eveniment, iti prezentam cateva sfaturi referitoare la cum ar trebui si cum nu ar trebui sa arate o rochie pentru cununia civila: in primul rand, trebuie sa stii ca nu sunt recomandate rochiile lungi, de seara, din materiale pretentioase, iar cristalele, paietele si sclipiciul ar trebui sa se regaseasca intr-o doza cat mai mica posibil. In schimb, poti opta pentru palarii si alte accesorii de par sofisticate, care sa se potriveasca cu restul tinutei. Evita orice outfit alcatuit din piese vestimentare in culori sobre, care pot sa te trimita cu gandul la o tinuta office, si ai grija ca rochia de cununie civila pe care o alegi sa nu fie neagra (nu din cauza simbolisticii cromatice, ci din cazua faptului ca rochiile negre sunt mereu mai potrivite la evenimentele de seara). 

Chiar daca optezi pentru o tinuta aflata la granita dintre eleganta si seriozitate, ai grija sa nu cazi in extrema rochiilor de club, spre exemplu. Decolteurile prea adanci, materialele prea transparente sau lungimea prea scurta sunt elemente care pot dauna imaginii tale intr-unul dintre cele mai speciale momente din viata. Cea mai viabila varianta este sa porti rochii de cununie civila scurte, sau pana la genunchi, in culori alese in functie de sezon: tonurile mai vesele pentru primavara-vara, iar cele mai inchise pentru toamna-iarna. Incearca sa fii la curent cu tendintele in materie de culori pentru ca, spre exemplu, toamna aceasta se poarta rozul, care de obicei este o culoare asociata sezonului cald. 

Imprimeurile florale, feminine, rafinate si elegante sunt recomandate. Ai grija sa nu iti asortezi tinuta cu pantofi sau sandale negre, decat daca rochia ta de cununie civila are detalii in aceasta culoare. Manusile lungi pana la cot sunt un artificiu ideal pentru a adauga senzualitate si eleganta tinutei tale, dar le poti purta numai daca ai o rochie pentru cununia civila care iti lasa bratele complet goale. 

Pentru a-ti facilita alegerea rochiei de cununie civila, Miss Grey iti recomanda doua tinute impecabile din care te poti inspira atunci cand te gandesti ce anume sa porti intr-un astfel de moment: rochia Dolce roz, confectionata din brocard si cu o superba aplicatie din dantela neagra in partea frontala, este o optiune ideala pentru aceasta toamna. Culoarea jucausa, in tendinte, alaturi de design-ul elegant si modern simultan, iti vor conferi o aparitie inedita, demna de admiratie. 

rochie-cununie-civila

Daca iti doresti o rochie pentru cununia civila care sa fie feminina si la moda, ti-am pregatit rochia Ivy, din dantela albastra si cu un imprimeu floral deosebit de elegant si romantic. Rochia scurta, cu falduri, se remarca prin manecile lungi si semi-transparente si prin culoarea in tendinte. O poti purta cu incredere in acest sezon, si vei arata divin! 

rochie-pentru-cununia-civila

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti din multitudinea de produse exclusiv feminine, cele mai impresionante rochii pentru cununia civila. Cu Miss Grey, vei straluci! Vezi propunerile noastre pentru luna ianuarie a lui 2015, aici.

Missgrey @ Sep 30, 2014 +