rootfoot

Cum porti fuste din tull fara sa arati ca o balerina?

E perfect normal sa intampini cu reticenta ideea de a purta fuste din tull. La urma urmelor, fustele din tull se mai numesc si tutu-uri, din acelea de care poarta balerinele, insa asta nu inseamna ca doar ele pot imbraca aceste piese vestimentare diafane si cochete.

 

Exista cateva feluri prin care fustele din tull devin cu usurinta elemente de baza in tinute din cele mai sofisticate, feminine sau grunge. Stapanindu-le,  vei reusi sa profiti de avantajul unei tesaturi transparente si vaporoase, prea putin pretentioase, care asalteaza de ceva vreme podiumurile de moda si garderobele iubitoarelor de moda. Esentialul este ca, daca stii cum, poti purta fuste din tull aproape in orice situatie si in combinatie cu orice alte piese vestimentare, fara sa arati absolut deloc ca o balerina.



 

Combina fusta din tull cu un top din dantela pentru un look ultra feminin

 

Chiar daca nu ai nevoie de o ocazie speciala ca sa te transformi intr-un vortex (bineinteles, stilat) al atentiei tuturor invitatilor, petrecerile iti ofera justificarile ideale pentru a purta fuste din tull cu topuri din dantela sau rochii elegante din tull cu bustul confectionat din pretioasa tesatura brodata.

Cu o mica mentiune, in cazul ca participi la o nunta: pune deoparte fustele albe din tull in favoarea unor tinute in nuante pastelate, precum roz pudra, somon sau verde menta.

Si ai grija la lungime! Un look feminin de petrecere nu inseamna o fusta din tull scurta, ci una midi sau maxi, care se va potrivi in cel mai elegant mod cu perechea preferata de stiletto.

 

Fustele din tull sunt elementul principal al unei tinute grunge indraznete

 

Iti place sa afisezi uneori un aer rebel, modern, putin grunge, care sugereaza o atitudine neobisnuita cu compromisurile, si in acelasi timp vrei sa pastrezi nota delicata a stilului tau?

 

Combina o fusta din tulle in culori vii cu piese vestimentare din piele, precum o jacheta tip biker sau de aviator, iar daca vremea e de acord, poti plusa cu o pereche de bocanci.

 

Poti fi o lady chic cand combini o fusta din tull cu jacheta potrivita

 

Ca sa obtii un look rafinat purtand o fusta sau o rochie din tull, caracterizate de obicei printr-un aspect voluminos, trebuie sa te asiguri ca topul se contureaza foarte bine pe formele tale. Nici sa nu te gandesti sa porti in partea de sus a corpului tot felul de artificii vestimentare, precum volane sau maneci evazate, iar in ce priveste pantofii, un lucru e sigur: tocurile sunt obligatorii.

 

O astfel de tinuta devine super chic odata ce imbraci un blazer elegant sau o jacheta foarte scurta in talie, iar un colier statement, ales in functie de linia decolteului, va echilibra punctele de interes ale tinutei, conferindu-i armonie.

Missgrey @ Sep 25, 2017 +