rootfoot

Avantajele decisive ale unei rochii cu spatele gol

Cu toate ca sunt sexy, elegante si fermecatoare, modelele elegante de rochii cu spatele gol, desi extrem de admirate, intampina inca o oarecare reticenta din partea femeilor, in ciuda faptului ca celebritatile aleg sa le poarte la cele mai deosebite evenimente. Poate din cauza faptului ca o astfel de rochie cu spatele gol necesita o lenjerie intima speciala, sau poate pentru ca accesorizarea pare o chestiune mai delicata, cert este ca potentialul stilistic imens al acestei piese vestimentare este inca insuficient exploatat.

 

Haideti sa vedem care sunt avantajele decisive ale purtarii unei rochii cu spatele gol la o ocazie festiva, in locul uneia scurte sau foarte decoltate.

 

Rochia cu spatele gol, senzuala fara a fi vulgara

 

 

Rochiile cu spatele gol s-au bucurat atat de aprecieri cat si de controverse inca de la crearea primelor modele, in primele decenii ale secolului trecut. Dupa ce pudibonderia conservatorilor s-a mai domolit, aceste modele de rochii care dezgolesc misterios spatele s-au transformat in unele din cele mai incitante piese vestimentare. Atata vreme cat linia decolteului nu coboara prea mult sub talie, pot fi purtate atat la evenimente cu dress code black tie, cat si la cele mai putin pretentioase.

 

Decolteul spatelui poate fi mai mult sau mai putin adanc, ajungand ori pana la solduri sau oprindu-se undeva la jumatate. Depinde de tine ce model consideri ca este mai confortabil si mai potrivit personalitatii tale.

 

Fie ca alegi o lungime midi sau una maxi, purtand o astfel de rochie cu spatele gol vei atrage cu certitudine atentia intr-o maniera de o senzualitate delicata, insinuand mai mult decat expunand.

 

Accesorizarea unei rochii cu spatele gol este mai usoara decat crezi

 

Este de fapt atat de usoara incat nici macar nu ai nevoie de accesorii, mai ales daca alegi unul din modelele de rochii cu spatele gol realizate din materiale luxoase, cum ar fi dantela brodata sau catifeaua, sau daca tesatura se remarca prin detalii stralucitoare, diverse aplicatii, insertii de alte texturi sau jocuri de transparente.

 

Cu toate acestea, trebuie sa ai grija la trei lucruri: pantofii, poseta si cerceii.

 

Rochia eleganta cu spatele gol trebuie neaparat purtata cu sandale sau pantofi cu toc, pe care le vei alege in functie de culoare, iar daca vrei cateva optiuni cu care sa mergi la sigur, mizeaza pe incaltamintea in nuante nude sau negru.

 

Pentru ca e preferabil sa ai o coafura ridicata sau macar una in care parul e tras in fata, ca sa nu acoperi tocmai ceea ce rochia aleasa cu grija dezvaluie cu gingasie, nu trebuie sa-ti lipseasca cerceii. Poti alege o pereche de cercei candelabru, stralucitori, sau unii cu design subtil.

 

Si ca sa nu simti nevoia unor coliere sau bratari spectaculoase, poarta la rochia cu spatele gol un clutch cu detalii pretioase, cu cat mai stralucitoare cu atat mai bine.

 

Missgrey @ Nov 13, 2017 +