rootfoot

Rochii lungi de vara in tonuri de rose quartz

Fiecare vara este definita de anumite elemente cromatice, de texturi diverse sau preferinte si stiluri. Spre incantarea noastra, sezonul cald al acestui an este caracterizat prin delicatete si romantism, astfel ca putem vorbi cu entuziasm despre rochiile lungi de vara pe care sa le porti la evenimentele speciale care urmeaza. 

In cele mai recente colectii Miss Grey, poti observa faptul ca pastelurile si-au facut loc cu succes printre culorile vibrante, iar texturile vaporoase au luat locul celor sofisticate. Asta pentru ca tendintele din industria modei indeamna inspre adoptarea acestui stil, care, din fericire pentru noi, este si unul deosebit de placut. 

rochii-lungi-de-vara-rose-quartzIndicii despre faptul ca pastelurile vor lua cu asalt moda in 2016 am avut inca de la inceputul anului, cand renumitul institut Pantone a declarat culorile oficiale ale anului, si anume - rose quartz si albastru serenity. Alegerea dubla, insotita de contrastul fermecator dintre aceste doua culori si de faptul ca ambele reprezinta variatii cu accente pastel, ne-a oferit un reper de stil fascinant, pe care creatorii de moda l-au inglobat cum au stiut mai bine in propriile lor creatii. 

Atat rose-ul quartz cat si albastrul serenity se incadreaza perfect in peisajul verii, si poti purta ambele culori, in functie de efectul pe care vrei sa il inspiri. Astazi, iti recomandam rochiile lungi de vara in tonuri de rose quartz: pentru ca sunt extrem de feminine, delicate, elegante si versatile, potrivindu-se celor mai speciale evenimente de sezon. O metoda sigura si subtila de a te face remarcata indiferent de ocazie, rochiile lungi de vara rose quartz iti asigura o aparitie pe cat de eleganta, pe atat de jucausa si feminina. 

O reinterpretare moderna a vestimentatiilor de basm, rochia de vara lunga Scarlett in tonuri de rose quartz este un must-have pentru garderoba festiva a acestei veri. Confectionata din voal fin vaporos, rochia lunga de vara iti confera o alura diafana care va cuceri toate privirile, astfel ca te vei putea bucura de cele mai frumoase amintiri ale verii prin simplul fapt ca porti imbinarea ideala dintre textura si culoare. Croita in linie A, rochia lunga de vara Scarlett reuseste sa flateze orice silueta, indiferent de conformatie, valorificand la maximum potentialul tau de frumusete naturala, si aducand in plan secund orice potential defect care ti-ar putea provoca neplaceri din punct de vedere al imaginii la orice eveniment special. 

Combinatia superba dintre voalul vaporos si tonurile pastelate de rose quartz transforma rochia lugna de vara Scarlett intr-o rochie desprinsa parca din filele unui basm. In plus, aplicatiile pretioase de la nivelul bretelelor si al taliei reusesc sa aduca un plus de luxurianta tinutei festive, transformand rochia lunga de vara intr-o reala bijuterie vestimentara. 

Te invitam sa descoperi rochiile lungi de vara in tonuri de rose quartz pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru.

 

Missgrey @ Aug 11, 2016 +