rootfoot

Devino cea mai stilata versiune a ta in cinci pasi

Sa fii o persoana stilata nu inseamna implicit sa urmezi fara discernamant tendintele modei, purtand tinute elegante dar care nu ti se potrivesc absolut deloc. De fapt, persoanele admirate pentru rafinamentul lor stiu ca piesele vestimentare clasice, atemporale, pot fi accesorizate in moduri diverse si originale, prin care isi exprima individualitatea si creativitatea.

Verifica-ti garderoba si elimina acele tinute elegante care nu te reprezinta

 

   

Avantajul nu este doar legat de spatiul liber castigat astfel, ci si de eliminarea riscului de a purta la vreun eveniment special o tinuta eleganta, insa ori demodata, ori necorespunzatoare masurilor tale.  

In plus, dupa ce faci o astfel de selectie, te vei simti gata de un nou inceput.

 

Experimenteaza cu mai multe stiluri de tinute elegante

 

Un lucru pe care nu multi il cunosc este ca eleganta vine odata cu o anumita usurinta cu care iti alegi piesele vestimentare. De aceea, e bine sa te joci cu hainele, fie sa le cumperi si sa le porti in combinatii diferite, fie sa le probezi in cabinele magazinelor, fie pur si simplu sa-ti imaginezi cum ai arata in niste tinute elegante cu care nu esti tocmai obisnuita.

 

Pune-ti ideile in practica

 

Daca iti place foarte mult o rochie de seara sau o alta piesa vestimentara, dar ti se pare ca ii lipseste totusi ceva, un detaliu inedit sau o modificare de croiala care te va avantaja, nu te multumi cu varianta imperfecta. Unele magazine, ca si Miss Grey de altfel, iti ofera posibilitatea de a modifica tinuta eleganta in functie de dorintele tale, asa ca da frau liber imaginatiei si nu ezita sa iti pui ideile in practica.

 

Nu te teme sa arati fabulos in tinute elegante

 

Nu toate femeile sunt nascute sa fie dive. Unora poate le place sa fie cat mai putin observate, asa ca aleg tinute elegante, clasice, corecte, dar care nu fascineaza.

Insa teama nu are nimic de-a face cu stilul si rafinamentul.

Indrazneste sa porti o rochie de seara rosie din dantela care, prin croiala care-ti urmareste fidel formele, prin nuanta vibranta si designul inedit, te plaseaza in centrul atentiei la orice petrecere. Si tine minte, complimentele se primesc intotdeauna cu zambetul pe buze.

 

 

Incearca si cateva trucuri care-ti garanteaza o prezenta plina de stil

 

  • Daca ti se pare dificil sa asortezi culorile, incepe cu o paleta cromatica neutra in care sa incorporezi treptat elemente in nuante puternice.
  • Mizeaza pe puterea accesoriilor. Chiar daca iti place sa pastrezi accesorizarea la minim, nu uita sa completezi outfitul sau sa alaturi unei tinute elegante unul sau doua elemente care sa-i insufle o doza de farmec: o pereche de cercei candelabru, un colier statement, pantofi intr-o culoare surprinzatoare dar in armonie cu paleta cromatica.
  • Alege-ti tinutele elegante in functie de acele parti ale corpului pe care vrei sa le evidentiezi. Stilul inseamna si sa te pui in valoare.

 

Invata sa te iubesti. Odata cu acceptarea celei care esti vei invata sa te reinventezi si sa devii cea mai stilata versiune a ta.

 

Missgrey @ Aug 08, 2017 +