rootfoot

Rochii elegante scurte de purtat la evenimentele verii

O rochie eleganta frumoasa este necesara fiecarei femei care obisnuieste sa aiba o viata sociala activa si sa participe la numeroase evenimente. De la rochiile elegante scurte, si pana la rochiile cocktail, midi, cu volanase sau confectionate integral din dantela sau voal de matase, exista sute - daca nu chiar mii - de modele si stiluri dintre care poti sa alegi. Avand atat de multe optiuni la dispozitie, gasirea rochiei perfecte poate sa fie o adevarata provocare. Atunci cand suntem in cautarea unei rochii elegante, avem, in vedere atat bugetul, cat si forma corpului, culoarea parului, tonul pielii si preferintele personale in materie de stil. Elementul de care trebuie sa tinem cont, in ultima instanta, este sa alegem o rochie eleganta care sa ne evidentieze calitatile si sa ascunda, pe cat posibil, micile defecte. 

rochie-eleganta-scurtaRochiile elegante scurte sunt intotdeauna fermecatoare, indiferent de ocazia la care urmeaza sa le purtam - evident, daca sunt alese cum trebuie. Regasite intr-o varietate de culori, stiluri, si cu detalii care mai de care mai impresionante si feminine, rochiile elegante scurte ridica la fel de multe probleme in ceea ce priveste felul in care el alegem. Concluzia este, astfel, foarte simpla: achizitionarea unei rochii elegante scurte perfecte presupune timp si multa rabdare, la fel ca si orice alta rochie eleganta.

Chiar daca o rochie eleganta scurta avantajeaza aparoape pe oricine atata timp cat modelul ales este unul potrivit cu persoana care il poarta, exista un anumit numar de factori de care trebuierochie-eleganta-scurta sa tinem cont in momentul in care hotaram sa adaugam garderobei noastre o rochie eleganta scurta: culoarea, stilul, tipul manecii (daca are), materialul din care este confectionata, si, nu in cele din urma, pretul. Toti acesti factori contirbuie in egala masura la crearea unei tinute impecabile pentru evenimentele la care urmeaza sa participi, alaturi de elementele amintite in primul paragraf. Culoarea unei rochii elegante scurte conteaza din mai multe puncte de vedere: in primul rand, trebuie sa vezi daca aceasta se potriveste cu categoria de eveniment la care participi, daca te avantajeaza si daca este suficient de versatila incat sa o porti si in alte imprejurari. Absenta sau prezenta manecilor, pe de alta parte, are un rol important in ceea ce priveste imaginea pe care ti-o confera; de asemenea, in functie de forma corpului, o rochie eleganta scurta cu maneci te poate avantaja sau dezavantaja - de aceea, analizeaza cu atentie acest detaliu in momentul in care decizi sa iti cumperi o rochie scurta eleganta. Nu este necesar sa amintim de ce materialul din care o rochie eleganta scurta este confectionat, intrucat stim deja ca intreaga alura a tinutei tale va fi puternic influentata de acest factor. In ceea ce priveste pretul, este de la sine inteles ca un buget mai mare iti asigura o rochie eleganta mai impresionanta. Nu te astepta ca bugetul pentru o rochie eleganta sa fie identic cu bugetul pentru o rochie casual, intrucat atentia acordata detaliilor, felul in care rochia scurta eleganta este lucrata si materialele din care este confectionata (menite sa iti confere o eleganta aparte) sunt elemente esentiale pentru o tinuta de ocazie de succes. 

Astazi, iti reocmandam doua rochii elegante scurte pe care sa le porti la evenimentele acestei veri. Atunci cand faci o astfel de investitie, cu siguranta te-ai simti mult mai bine daca ai sti ca poti sa porti rochia respectiva in repetate randuri. Si acest lucru este posibil, cu conditia sa alegi modele si culori versatile. Sugestia noastra este sa te orientezi inspre rochii elegante scurte clasice si moderne simultan. Spre exemplu, rochia eleganta scurta Andra, confectionata din voal de matase si cu insertii de dantela neagra in jurul decolteului si la spate, pastreaza clasicul negru - care o transforma intr-o piesa vetsimentara versatila, simplu de purtat si accesorizat, impresionand, in acelasi timp, prin rafinamentul detaliilor si prin deisgn-ul usor modern. 

Pe de alta parte, rochia eleganta scurta din voal de matase si cu dantela paietata in zona bustului - Amy se remarca, in primul rand, prin culoarea in voga - o variatie a tonurilor de marsala, care nu numai ca se potriveste unei game largi de evenimente, dar avantajeaza toate tipurile de ten si te scoate in evidenta indiferent de ocazie. Simpla si sofisticata simultan, rochia eleganta scurta poate fi purtata cu incredere la evenimente speciale, cu tenta formala, si chiar si la ocazii semi-formale sau informale, cum ar fi petrecerile aniversare sau o cina romantica in oras. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile elegante scurte favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie! 

Missgrey @ Jul 27, 2015 +