rootfoot

Ghidul femeii creative pentru tinute formale

Balurile de absolvire, majoratele, ceremoniile precum nuntile sau botezurile, cinele formale sau petrecerile sofisticate sau in familie fac parte din viata de zi cu zi a oricarei femei. Indiferent de varsta, ne aflam mereu in impas rochie ocazieatunci cand vine vorba de a alege o tinuta potrivita pentru astfel de ocazii.

Nu e foarte greu sa constatam ca tinutele formale sunt, de cele mai multe ori, monotone. Si categoric nu exista femeie care sa nu surprinda prin aparitie, indiferent de eveniment. In acest articol, iti prezentam cele mai creative, inovative si nonconformiste outfit-uri formale.

De ce? Pentru ca stim ca vrei cu tot dinadinsul sa eviti o situatie in care, spre exemplu, ai aparea imbracata in aceeasi rochie cu alta invitata. Asa ca asigura-te ca citesti aceste randuri cu atentie, ca sa fii la curent cu cele mai creative tinute prin care poti fura toate privirile, indiferent de evenimentul la care participi.

1. Rochia Loris - sa adopti o tinuta cu umerii goi necesita foarte multa incredere. Asigura-te ca iti ingrijesti bratele, gatul si pieptul pentru a avea o aparitie perfecta intr-o astfel de rochie. Lunga, din voal de matase albastru marin si cu bust din dantela, rochia atrage orice privire, indiferent de ocazie. Centura fina are rolul de a-ti subtia si de   a-ti evidentia in maniera discreta talia. Asigura-te ca o accesorizezi simplu, cu un colier fin si o coafura pe masura.

rochii-ocazie

rochie ocazie

2. Rochia Darcy- unul dintre elementele cheie ale unei aparitii de succes este indrazneala, chiar si la nivel de alegere a culorilor. Culoarea rosie este una dintre cele mai pretentioase, pentru ca trebuie sa ai grija cum o asortezi si cum o accesorizezi. Daca stii sa faci acest lucru cu stil si moderatie, o rochie rosie te poate transforma in vedeta evenimentului. Miss Grey iti recomanda, in acest sens, rochia lunga Darcy, de culoare rosie, alcatuita din voal de matase. Aplicatia pretioasa din talie, alaturi de decolteul in V iti pun in evidenta partea superioara a corpului, iar culoarea puternica iti confera un aer plin de senzualitate, feminitate si eleganta.

3. Rochia Bandage Fuchsia- pentru ca am mentionat anterior indrazneala din punct de vedere cromatic, daca te simti suficient de determinata sa fii in centrul atentiei, poarta rochia fuchsia. Culoarea este moderna, iar croiala- nonconformista si chic. Rochia lunga, de tip sirena, din matase fina, te ajuta sa ai o aparitie inedita.

Fii o femeie creativa si viziteaza www.MissGrey.ro pentru a-ti alege rochia speciala, potrivita pentru orice ocazie!

Missgrey @ Jul 25, 2014 +