rootfoot

Rochii cu maneca lunga pentru petrecerile din anotimpul rece

Stim ca visezi la sosirea primaverii si a verii, pentru ca astepti cu nerabdare sa iti etalezi tinutele festive favorite. Dar mai stim si ca temperaturile scazute nu trebuie sa te impiedice sa fii eleganta si sa te simti bine cu tinutele pe care le alegi, mai ales daca vorbim despre evenimente speciale. Iar aici tinem sa facem o precizare: evenimentele speciale nu se rezuma exclusiv la nunti, botezuri, cununii, aniversari ori cine romantice; evenimentele speciale, dupa opinia noastra, sunt reprezentate de fiecare moment in care tu iti doresti sa te simti altfel, alaturi de cei dragi - fie ca este vorba si despre o simpla iesire de weekend, in oras. Pentru a te ajuta sa iesi din monotonia vestimentara specifica anotimpului, ti-am pregatit cateva idei referitoare la rochiile cu maneca lunga, pe care le poti purta la petrecerile din acest sezon.

 

Rochie Tina albastraPoarta rochii elegante de seara colorate si fa-te remarcata

 

Te gandesti, cel mai probabil, la faptul ca daca alegi sa porti rochii cu maneca lunga, cel mai probabil va fi mult mai greu sa te faci remarcata prin eleganta si printr-un stil aparte. Lucru total fals, de altfel, pentru ca in momentul de fata ai la dispozitie atat de multe modele de rochii elegante cu maneca lunga, incat iti poate fi de-a drept dificil sa alegi un singur model. In general, atunci cand vrei sa alegi o rochie cu maneca lunga, fii atenta la detaliile care caracterizeaza acea rochita, precum: insertii de texturi rafinate, aplicatii pretioase, decupaje indraznete sau jocuri de transparenta la nivelul materialelor. De asemenea, fii atenta si la culoare - daca tot alegi sa porti o rochie cu maneca lunga, alege una colorata, pentru a te asigura ca vei reusi sa te faci remarcata oriunde ai alege sa o porti, cu un minimum de efort. Ai la dispozitie atat de multe nuante dintre care poti alege, incat este imposibil sa spui ca nici una nu ti se potriveste.

 

Alege rochii de ocazie cu detalii atent prelucrate, pentruRochie Tina neagra tinute spectaculoase

 

Probabil ca unul dintre lucrurile pe care le adori la sezonul cald se refera tocmai la numeroasele modele de rochii cu bretele si maneci scurte, care, pe langa faptul ca sunt extrem de confortabile, iti confera si o imagine extrem de feminina. Exista artificii vestimentare care iti permiti sa faci acest lucru si atunci cand porti rochii cu maneca lunga: cauta sa optezi pentru rochite care au detalii atente prelucrate - precum aplicatii pretioase sau cusaturi fine ce denota un plus de sofisticare.

 

Rochii cu maneca lunga recomandate de Miss Grey

 

Pentru ca tot suntem in luna iubirii si pentru ca vei avea, in aceasta perioada, cu siguranta nevoie de o tinuta festiva perfecta, iti recomandam sa optezi pentru rochiile cu maneca lunga Tina. Disponibile in tonuri de albastru imperial si negru, rochiile se remarca prin jocurile de transparenta de la nivelul bustului si al spatelui, precum si prin aplicatiile discrete de dantela pretioasa. De lungime midi, acestea se vor potrivi de minune chiar si celor mai pretentioase evenimente din punct de vedere al codului vestimentar, flatand indiferent de tipul de silueta sau de inaltime.

 

Te invitam sa descoperi cele mai frumoase rochii elegante si de ocazie Miss Grey, si sa iti alegi modelele de rochite cu maneca lunga preferate, pentru petrecerile din sezonul rece.

 

Missgrey @ Feb 04, 2017 +