rootfoot

Rochie eleganta de zi la reducere: pentru outfituri feminine si versatile

Vara este momentul ideal pentru a purta rochii elegante de zi de fiecare data cand avem ocazia. Si, pentru ca temperaturile ne permit, acum este momentul sa achizitionam cat mai multe modele de rochii elegante de zi pe care sa le purtam in cele mai diverse momente si ocazii. Secretul in a-ti alege o rochie eleganta de zi perfecta consta nu numai in a opta pentru un model care sa ti se potriveasca si care sa te avantajeze din toate punctele de vedere, ci si in a-ti alege o rochie eleganta de zi cat mai versatila. Cu cat mai variate sunt optiunile tale de a o accesoriza, cu atat mai multe sunt ocaziile si evenimentele la care vei putea sa porti rochia eleganta de zi, si sa arati in permanenta fermecator. 

Astazi, iti propunem trei idei de tinute cu aceeasi rochie eleganta de zi, pe care ti-o punem la dispozitie cu 50% reducere, pentru a te bucura din plin de vara. Confectionata din tafta imprimata in tonuri de rochie-eleganta-de-zi-la-reducereverde cu fluturi albi, rochia eleganta de zi impresioneaza prin design-ul aparte, prin culoarea vibranta si prin imprimeul jucaus care iti confera o alura usor romantica. Creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, rochia scurta de zi are un croi de inspiratie retro, usor sobru si usor provocator, pastrand un echilibru intre contemporan si clasic. Datorita manecilor scurte usor bufante, care o transforma intr-o tinuta simpla, eleganta si cuminte, rochia eleganta de zi poate fi purtata chiar si la birou; fluturii albi, insa, o transforma intr-o tinuta ideala pentru o plimbare, pentru un eveniment special sau pentru o petrcere. Iata cum iti propunem sa o porti:

  1. La birou

Bucura-te de vara fara sa fii constansa de codul vestimentar impus de locul de munca. Cu rochia eleganta de zi Blanche, iti poti crea o tinuta office de invidiat, care sa pastreze limitele decentei si ale elegantei si care sa te scoata din anonimat. Accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi stiletto albi, sau cu sandale cu toc inalt albe, cu o geanta office incapatoare in aceeasi nuanta stralucitoare de alb, cu un colier din margele verzi, o pereche de cercei ... tot verzi, si bucura-te de complimentele pe care urmeaza sa le primesti. Fiind foarte versatila din punct de vedere cromatic (verdele si albul potrivindu-se de minune atat cu culoti precum rosu, gri, galben, albastru sau negru), atunci cand alegi sa porti rochia eleganta de zi la birou, opteazsa pentru tonuri neutre, astfel incat tinuta ta sa nu apara foarte incarcata. In stilul office, este foarte important sa creezi un echilibru cromatic in tinuta pentru care optezi. 

2. La ocazii speciale (petreceri aniversare, nunti, botezuri etc.)

Este vara si pur si simplu nu ai dispozitia necesara de a cauta rochii somptuoase pentru un eveniment la care urmeaza sa participi? Nicio problema! Cu un machiaj atent ales, cu o coafura pompoasa si accesorii culorate, bine alese, rochia eleganta de zi este optiunea ideala pentru cele mai speciale ocazii ale verii. In plus, te vei simti foarte confortabil, si nu vei avea nicio scuza sa parasesti ringul de dans! 

3. La o iesire in oras cu prietenii

Chiar daca alura eleganta a rochiei de zi scurte iti da senzatia ca o poti purta, mai degraba, in contexte speciale, cu putina creativitate din punct de vedere al accesorizarii, o poti purta si ca tinuta casual. In plus, cine a spus ca iesirea cu prietenii in oras nu poate fi un prilej special? Simplu de purtat si accesorizat, rochia eleganta de zi Blanche nu are nevoie de foarte multe bijuterii si accesorii pentru a arata superb si pentru a te pune in evidenta. Poart-o cu sandale joase sau balerini, adauga tinutei o bratara simpla si o geanta simpla, si bucura-te de serile calduroase de vara alaturi de prietenii tai. 

Intra pe www.MissGrey.ro, comanda-ti rochia eleganta de zi Blanche, acum cu 50% reducere, si creeaza-ti cele mai simpatice outfituri pentru birou, petreceri sau iesiri in oras!

 

 

 

Missgrey @ Jul 28, 2015 +