rootfoot

Rochii de majorat online, pentru toate preferintele

Se apropie majoratul tau si stii ca vrei sa ai o tinuta care sa iti aminteasca pentru totdeauna de petrecerea care marcheaza acest moment important? In acest caz, citesti articolul potrivit, pentru ca astazi ne-am decis sa iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase rochii de majorat din cadrul magazinului nostru online, care sa te incante indiferent de tipul de silueta sau de preferintele tale.

 

Rochie Kari Rochii scurte clos pentru petrecerea de majorat

 

Una dintre alegerile cu care este imposibil sa dai gres sau sa nu te faci remarcata la propria ta petrecere de majorat (sau a cuiva drag, de ce nu?) consta in rochiile in clos scurte. Da, stim ca evenimentul este unul extrem de important si de aceea ai nevoie  de o tinuta care sa iti puna frumusetea in valoare si care sa indrepte toate privirile catre tine. Insa, aceeasi tintua trebuie sa iti permita si un nivel ridicat de confort, astfel incat sa poti sa te simti in largul tau pe parcursul intregii petreceri. Acesta este si motivul pentru care rochiile de majorat in clos sunt ideale: ele sunt deopotriva extrem de elegante si in acelasi timp foarte confortabile, permitandu-ti sa te afli in permanenta pe ringul de dans, spre exemplu.

 

Rochii de petrecere elegante pentru un majorat memorabil

 

Desigur, daca te-ai plictisit de rochiile clos sau pur si simplu nu esti adepta lor din punct de vedere al preferintelor personale in materie de stil, iti recomandam sa Rochie Elisabeth lilaoptezi pentru rochiile de majorat mulate, spre exemplu, care pot sa intre si in categoria articolelor vestimentare usor extravagante si create special pentru personalitatile care vor sa se faca remarcate printr-un stil aparte. Atunci cand alegi rochii de majorat mulate, spre exemplu, trebuie sa ai grija ca imaginea ta per ansamblu sa fie perfecta - atentia acordata coafurii, a accesoriilor alese si oricaror alte detalii este mai mult decat esentiala. Cu siguranta, vei fi extrme de admirata si apreciata daca alegi sa porti o rochie eleganta mulata la majoratul tau sau la o alta petrecere similara.

 

Modele de rochii de ocazie scurte ideale pentru majorat, by Miss Grey

 

Am vorbit deja despre doua dintre cele mai frecvente tipuri de rochii de majorat pe care le poti alege, insa cu siguranta iti va fi mult mai usor sa efectuezi aceasta selectie daca iti prezentam si cateva modele de rochii de majorat, care se incadreaza in categoriile de mai sus. Daca ti-a ramans gandul la o rochie in clos, atunci poti sa alegi rochia Elisabeth lila, care este confectionata in proportii armonioasa din catifea fina si dantela pretioasa cu broderie manuala de paiete, in tonuri delicate si feminine de lila; iar daca iti surade ideea unei rochii de majorat mulate, atunci opteaza pentru rochia scurta Kari, confectionata din catifea fina si finisata cu aplicatii extravagante de pene.

 

Descopera sutele de modele de rochii de majorat Miss Grey, si alege-ti modelul preferat.

 

Missgrey @ Feb 03, 2017 +