rootfoot

Reguli ale tinutelor de ocazie (Partea a 2-a)

Intr-unul dintre articolele precedente, am discutat cateva dintre regulile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem ovestimentatie de ocazie. Motivatia e simpla: tinutele de ocazie sunt intotdeauna pretentioase, si o atitudine indrazneata nu este apreciata decat daca e manifestata dupa un set de reguli clar definite care pot garanta succesul oricarei aparitii. La sfarsitul acestui articol, vei sti cum sa iti alegi rochia de ocazie care ti se potriveste perfect tie, ca femeie, si, in acelasi timp, se pliaza si pe cerintele evenimentului sau pe codul vestimentar pe care acesta il impune.

4. Materialul este piesa de rezistenta in ceea ce priveste alegerea unei rochii de ocazie! Desigur, primul lucru la care te vei gandi este faptul ca bugetul nu iti permite materiale scumpe. In acest sens, trebuie sa stii ca exista multe materiale de calitate care au un pret accesibil. In plus, esenta pe care trebuie sa o retii din aceasta regula este faptul ca aspectul rochiei pe care o porti conteaza enorm pentru calitatea aparitiei.

Exista o limita foarte subtila intre o tinuta de ocazie de bun gust si una din materiale lucioase, care, chiar daca are un design simpatic, dauneaza imaginii tale mai mult decat iti poti imagina. Opteaza pentru materiale fluide, acestea te vor avantaja indiferent de forma corpului! Croiala de calitate confera materialului efectul dorit, asa ca alege cu atentie!

Miss Grey iti recomanda rochia de ocazie Darcy lunga, confectionata din voal de matase cu culoare rosie si cu o aplicatie pretioasa in talie care iti evidentiaza trupul intr-o maniera discreta si placuta.

rochie-de-ocazie

5. Raporteasza design-ul rochiei la forma corpului tau, si obtii reteta magica a unei aparitii incantatoare! Odata ce ai inteles efectele pe care materialul din care este croita rochia de ocazie il are asupra intregii tale tinute, poti trece la etapa urmatoare: alegerea modelului de rochie de ocazie care ti se potriveste cel mai bine. Pentru a nu da gres din acest punct de vedere, afla ca un design bine ales te va pune in valoare.

Poti sti daca alegerea ta este sau nu potrivita daca analizezi cu atentie urmatoarele aspecte: in momentul in care ai optat pentru o marime adecvata, talia sau spatele nu trebuie sa prezinte niciun fel de cuta. Zona umerilor este, iarasi, un reper pentru a vedea daca modelul este cel potrivit: o rochie de ocazie fara maneci nu trebuie sa te stranga, una cu taietura dreapta trebuie sa se plieze perfect pe zona spatelui. La fel, o rochie cu maneci lungi trebuie sa fie confortabila. In mod categoric ai vazut multe femei care poarta rochii cu un numar mai mic sau mai mare, si poti sesiza foarte usor diferenta intre o marime aleasa corespunzator si una gresita.

In ceea ce priveste decolteul, trebuie sa ai mare atentie: sanii mari trebuie evidentiati cu ajutorul modelelor de rochii care avantajeaza, iar un bust de dimensiuni reduse poate fi si el pus in evidenta daca modelul si masrua sunt alese cu atentie.

Tine cont si de lungimea rochiei! Rochiile de ocazie de lungime medie sunt ideale pentru a te asigura ca nu vei da gres niciodata, pe cand rochiile de ocazie lungi sunt foarte in voga si au marele avantaj ca se potrivesc oricarui tip de silueta. In schimb, rochiile de ocazie mini ar trebui adoptate numai de femeile care considera ca au o sileuta de invidiat.

Astfel, rochia Dream Girl turquoaise poate fi o alegere indrazneata care, pe langa faptul ca va atrage toate privirle asupra ta, te va avantaja indiferent de forma corpului, datorita croielii de calitate. Rochia este confectionata din tull fin si dantela, si este ideala pentru ocaziile deosebite.

rochie-de-ocazie-scurta

Accesand www.MissGrey.ro, ai posibilitataea de a-ti alege dintr-o varietate de modele, culori si materiale de rochii de ocazie care pot sa te puna in valoare exact asa cum visezi! In plus, colectia noua Miss Grey apare curand, asa ca fii pe faza!

Missgrey @ Aug 15, 2014 +