rootfoot

Cum accesorizezi o rochie pe un umar?

Te simti atrasa inexplicabil de o rochie pe un umar incredibil de sofisticata si seducatoare, dar ti se pare foarte complicat sa o accesorizezi corect, asa ca uneori ti se intampla sa te resemnezi si sa alegi o tinuta cu care stii deja ce se potriveste?

N-ar trebui sa-ti refuzi placerea de a purta rochii pe un umar, in definitiv, sunt printre cele mai populare piese vestimentare alese de vedete pe covorul rosu, datorita senzualitatii ingenioase sugerate de umarul dezgolit si a modelului inedit.

Creativitatea este cel mai scurt drum catre unicitate, iar un design inedit al tinutei purtate la un eveniment special se poate dovedi o adevarata declaratie de personalitate.

 

De ce e atat de complicat sa accesorizezi o rochie pe un umar?

 

   

Una dintre dificultati consta in gasirea colierului potrivit cu linia asimetrica a decolteului. Nu e chiar atat de usor sa descoperi bijuteria care se aseaza armonios pe piept, fara ca o parte din ea sa se rataceasca prin tesatura rochiei pe un umar. De fapt, unele femei aleg pur si simplu sa renunte cu totul la colier, tocmai pentru a nu risca niciun faux-pas vestimentar, insa un look fabulos presupune si un strop de curaj.  

 

Linia decolteului ar trebui sa reprezinte punctul focal al tinutei, asa ca evita colierele statement, prea stralucitoare, iar daca rochia este deja infrumusetata in zona umarului cu o aplicatie florala sau cu volane, este absolut acceptabil sa mizezi pe varianta unui look cat mai curat si sa lasi orice fel de colier acasa. Insa daca rochia pe un umar nu este prea incarcata, un colier simplu care sa stea cat mai sus pe gat, sau chiar un choker, sunt variantele cele mai potrivite.

 

Cerceii statement- accesoriile ideale pentru rochiile pe un umar

 

Cerceii candelabru, care se balanseaza la fiecare miscare intr-un joc placut de straluciri, sunt cea mai buna alegere cand vrei sa porti rochii pe un umar. Mladierea acestora reuseste sa directioneze atentia privitorului catre ineditul rochiei de ocazie, scotand-o in evidenta si completandu-i aerul dramatic.

 

Fii atenta la detalii pentru un look impecabil

 

Oricat de multa atentie ai acorda alegerii rochiei de seara si accesoriilor, un sutien nepotrivit iti poate ruina aspectul. Sub nicio forma nu vei purta un sutien obisnuit sau unul cu bretele transparente, ci unul fara bretele, iar daca nu iti confera suficienta sustinere, incearca sutiene cu bretele detasabile, care pot fi aranjate intr-o multime de feluri.

 

Regula de aur a compunerii tinutelor de seara este sa alegi accesoriile care completeaza rochia, nu care distrag atentia de la ea. In cazul rochiei pe un umar, este foarte important sa lasi linia deosebita a decolteului sa vorbeasca de la sine. Ridica-ti parul, alege un colier simplu sau niste cercei spectaculosi, si un clutch in locul unei posete cu lant, iar rochia pe un umar va scrie primele randuri din povestea unei seri de neuitat.

 

Missgrey @ Aug 07, 2017 +