rootfoot

Rochii de seara scurte: cum alegi modelul perfect?

Rochiile de seara scurte - pe cat de fermecatoare si elegante, pe atat de dificil de ales. Avand la dispozitie o multitudine de modele, texturi, culori si design-uri, sleectia unei singure rochii de seara scurte poate sa fie extrem de dificila. Poate ca ar fi mult mai usor de ales daca ne-am raporta exclusiv la preferintele personale in materie de stil, insa acest aspect este irelevant daca ceea ce ne place nu ne avantajeaza. Pe de alta parte, poti evita sa te lasi dusa de val in febra cumparaturilor, daca iti cunosti foarte bine avantajele si dezavantajele fizice. Daca ramai ancorata in realitate din acest punct de vedere, vei avea posibilitatea de a alege o rochie de seara scurta perfecta, care pare ca a fost croita special pentru tine si care iti reflecta in totalitate personalitatea. 

Ce ne dorim de la rochiile de seara scurte? Sa ne ofere certitudinea frumusetii, sa ne aduca toate complimentele si sa ne confere o alura fermecatoare, datorita careia sa nu trecem neobservate si sa fim in centrul atentiei intr-un mod pozitiv. Iarrochie-de-seara-scurta acest lucru poate fi obtinut cu conditia ca rochia de seara scurta sa fie aleasa tinand cont atat de avantajele si dezavantajele noastre fizice, cat si de preferintele personale. Inclinatia spre un stil sau o culoare anume trebuie sa se regaseasca intr-un model de rochie de seara scurta perfect. 

De ce sa alegem rochii de seara scurte, in detrimentul celor lungi? Pentru ca sunt mult mai usor de purtat, si poate mai confortabile, mai ales daca iti place sa iti petreci noaptea pe ringul de dans la orice eveniment deosebit. Si poate pentru ca sunt si o idee mai provocatoare si mai versatile decat rochiile de seara lungi. Inainte sa achizitionezi o rochie de seara scurta, gandeste-te ce anume vrei sa scoti in evidenta la imaginea ta, care sunt atuurile tale fizice si care sunt acele mici defecte pe care vrei sa le ascunzi. Pentru ca fiecare rochie de seara scurta este creata in asa fel incat sa valorifice anumite calitati fizice si sa minimizeze defecte specifice.

Rochiile de seara scurte marca Miss Grey sunt create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Confectionate din cele mai pretentioase materiale aduse special din Orient pentru a da nastere unor creatii unice in atelierul nostru, rochiile scurte de seara din cea mai recenta coelctie de primavara iti pun in valoare formele feminine si arunca asupra ta o umbra de mister, eleganta, feminitate si putina drama; atat cat ai nevoie pentru a impresiona printr-o simpla aparitie. Taftaua sofisticata se imbina in proportii armonioase cu dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete, creand o tinuta festiva superba, desprinsa parca din povestile cu printese de odinioara. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit de rochii de seara scurte din cea mair ecenta colectie Miss Grey!

Missgrey @ Feb 26, 2016 +