rootfoot

Chiar exista rochii suficient de practice pentru zi si elegante pentru seara?

Sigur apreciezi acele piese vestimentare 2 in 1, cu care poti realiza extrem de usor tinute impecabile atat pentru zi, cat si pentru seara, schimband cel mult un accesoriu. Adevarul este ca salveaza o multime de timp si iti simplifica viata, ba chiar iti menajeaza si portofelul, daca ne gandim ca versatilitatea lor te ajuta sa glisezi fara efort din activitatile zilnice  direct in mijlocul spectacolului grandios al serilor pline de evenimente speciale.

 

Insa, dintre atatea modele de rochii, cum stii care este cea suficient de confortabila, practica si feminina pentru zi, si indeajuns de eleganta si spectaculoasa pentru seara?

 

     

    Culorile ideale pentru rochiile versatile

     

    Probabil nu o sa te surprinda prea mult faptul ca nuanta cea mai adaptabila, atat in vestimentatia casual sau business, cat si cea de ocazie, este negrul.

    O rochie neagra scurta sau midi poate fi purtata cu succes in timpul zilei, fara sa para prea sofisticata pentru drumurile pe care le ai de facut. Iar daca o accesorizezi cu o esarfa colorata, cu o poseta supradimensionata si o porti cu tenisi sau balerini, vei reusi sa compui o tinuta foarte chic. Pentru seara, niste bijuterii discrete, stralucitoare, un clutch si pantofii cu toc vor face toata diferenta necesara pentru un outfit glam.

    Deasemenea, foarte populare sunt si rochiile versatile in nuante de albastru, mai ales cele bleumarin, sau cele rosu inchis.

     

    Ce fel de design au rochiile versatile?

     

    O rochie lunga, cu paiete, este destul de dificil de integrat intr-o tinuta de zi sau de birou, asa ca atunci cand alegi piesele vestimentare day to night, trebuie sa fii atenta la croiala si lungime.

    In general, rochiile maxi, daca nu vorbim de un eveniment care are loc in timpul verii, sunt mai greu de purtat si ziua. De aceea, o sa ne orientam spre rochiile midi sau scurte, care iti ofera –mai ales toamna sau primavara- avantajul de a le putea purta in combinatie cu dresuri mate, pentru un look casual.

    In ce priveste croiala, iata care sunt cele mai potrivite alegeri:

    Rochiile petrecute (wrap dresses sau faux wrap dresses) – sunt suficient de sofisticate pentru seara, insa ziua iese mai mult in evidenta aspectul lor confortabil si feminin.

    Rochiile cu volane – bineinteles, depinde de dimensiunea volanelor si de locul unde sunt amplasate, insa de obicei se preteaza foarte bine si la un outfit de zi, si la unul de seara.

    Rochiile bodycon – urmand fidel conturul siluetei, aceste rochii iti ofera avantajul de a le putea accesoriza cu orice fel de jacheta, sacou sau camasa.

     

    Missgrey @ Sep 15, 2017 +