rootfoot

Rochii din dantela perfecte pentru evenimente deosebite

Se stie deja ca rochiile din dantela intra in topul preferintelor oricarei femei, mai ales atunci cand vine vorba de vestimentatia festiva. De o eleganta atemporala, rochiile din dantela reusesc sa flateze indiferent de sezon; iar daca ne uitam putin in istoria modei, putem foarte usor sa spunem ca rochiile din dantela reprezinta o constanta a farmecului feminin si a luxuriantei, al caror efect irezistibil rezista in timp. 

rochie-dantela-rosieOptiunea rochiilor din dantela in cadrul evenimentelor speciale este cu atat mai atragatoare cu cat esti constienta de faptul ca aceasta iti aduce, cu un minimum de efort, toate complimentele privitorilor, imbracandu-te intr-o alura de-a dreptul sofisticata si seducatoare. Iar daca reusesti sa iti completezi rochia din dantela cu o atitudine increzatoare, atunci cu siguranta te vei afla in centrul atentiei oricarui eveniment special, indiferent de anotimp. 

Pentru ca textura dantelei nu inceteaza sa fascineze creatorii de moda de secole incoace, remarcam cu usurinta faptul ca aceasta este in permanenta reinventata in noi si noi modele de rochii, care mai de care rochie-dantela-verdemai atragatoare sau mai impresionante. Sfatul nostru? Adauga garderobei tale festive o rochie din dantela cat se poate de eleganta, dar acorda o foarte mare importanta gradului sau de versatilitate. Este esential ca tu sa te bucuri de efectul fermecator al rochiilor din dantela la mai mult decat un singur eveniment, iar pentru asta, este nevoie sa optezi pentru o rochie din dantela simplu de purtat si accesorizat.

Chiar daca esti tentata sa asociezi versatilitatea cu articolele vestimentare casual, aceasta este prezenta la orice nivel, in lumea modei, inclusiv in ceea ce priveste vestimentatia festiva. Ce inseamna o rochie din dantela versatila? O rochie care sa te flateze indiferent de silueta sau de schimbarea anotimpurilor, indiferent de faptul ca ai pus doua kilograme sau ca ai dat jos cateva. Inseamna o rochie a carei culoare este suficient de puternica pentru a atrage atentia, dar suficient de permisiva din punct de vedere al accesorizarii. Inseamna o rochie care sa dezvaluie suficient pentru a-ti conferi un aer seducator, dar care isi pastreaza totusi decenta si eleganta tip lady-like. 

Aceste caracteristici descriu perfect rochiile din dantela Tania, poate cea mai populara creatie Miss Grey. Un best-seller in randul femeilor din intreaga lume de peste un an de zile, rochia Tania impresioneaza prin combinatia armonioasa dintre eleganta, rafinament si simplitate. Disponibila intr-o varietate de culori, rochia din dantela Tania reuseste sa iti evidentieze subtil formele feminine datorita croiului conic, si sa taraga atentia din punct de vedere vizual datorita dantelei cu accente usor metalice. Pretioasa prin definitie, rochia din dantela Tania nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a surprinde placut, scutindu-te de un efort. 

Te invitam sa descoperi rochiile din dantela Miss Grey, si sa iti alegi favorita cu ajutorul cariea sa faci imrpesie la urmatoarele evenimente speciale. 

Missgrey @ Aug 26, 2016 +