rootfoot

Povestea nuntii perfecte incepe cu alegerea unei rochii de mireasa tip printesa

E greu sa nu te simti ca o printesa in ziua nuntii tale. La urma urmelor, acum este momentul in care alegi culorile preferate, mancarurile preferate si muzica preferata pentru a crea o experienta de neuitat pentru tine si cei dragi, asa ca purtarea unei rochii de mireasa tip printesa este, pur si simplu, o alegere naturala. Bineinteles ca nu vorbim doar despre o rochie simpla, ornata cu cristale sau pietre pretioase, ci despre o croiala speciala, care aminteste de moda opulenta a vechii aristocratii. Avantajul acesteia este ca flateaza diferite siluete si are nevoie de ajustari minime pentru a se potrivi atat unei mirese minione, cat si uneia inalte.

Intr-adevar, modelele de rochii de mireasa tip printesa sunt extrem de iubite datorita fustei ample, realizata prin suprapunere de straturi, si a trenei dramatice. Dupa cum poti vedea si in colectia Miss Grey de rochii de mireasa, exista o diversitate de modele din care sa-ti alegi preferata, aceasta urmand a fi lucrata in atelierul propriu, pe dimensiunile tale personalizate.

 

Exista diferite stiluri de rochii de mireasa tip printesa

 

Daca ai hotarat deja ca in cea mai frumoasa zi din viata ta sa imbraci o astfel de rochie, e bine sa stii ca poti alege dintr-o varietate de stiluri. Nu toate modelele de rochii de mireasa tip printesa sunt la fel. Unele au fusta extrem de voluminoasa, in forma de clopot, care le dezavantajeaza pe miresele scunde si plinute. Unele se deosebesc datorita corsetului care coboara putin mai jos de talie-ideale pentru a da senzatia unei siluete alungite, altele datorita trenei foarte lungi, care poate fi, sau nu, detasabila.

 

Rochie Beatrice Rochie Beatrice

De exemplu, rochia de mireasa Beatrice ilustreaza perfect un model tip printesa, care te poate face sa pari mai inalta prin talia usor coborata, iar corsetul impresioneaza prin aerul rafinat si alura regala pe care ti-o confera. Confectionata din voal de matase si tafta, cu cupe, aceasta rochie va atrage toate privirile.

 

    

O rochie care se potriveste perfect unei siluete inalte este Anastasia, croita in asa fel incat sa accentueze flatant talia pentru a echilibra armonios proportiile. Trena este suficient de scurta pentru a evita situatiile neplacute in timpul petrecerii de nunta, iar corsetul din dantela brodat manual cu pietre pretioase surprinde prin delicatete si rafinament.

 

Cu siguranta vei arata minunat intr-unul din modelele de rochii de mireasa tip printesa, insa nu uita sa iei in calcul toate aspectele: trebuie sa te simti confortabil cu amplitudinea fustei, sa tii seama de locul in care va avea loc petrecerea, cat de usor te deplasezi si cat de usor iti va fi sa dansezi in ea. Numai asa iti vei putea pastra zambetul pe buze in aceasta zi deosebita din viata ta.

Missgrey @ Apr 10, 2017 +