rootfoot

Rochii de ocazie midi in functie de preferinte

Rochiile de ocazie midi reprezinta unul dintre accesoriile vestimentare fara de care garderoba noastra feminina nu ar fi completa. Flatante in primul rand datorita versatilitatii lor inegalabile, rochiile midi de ocazie au capacitatea de a se potrivi oricarei categorii de eveniment, datorita lungimii ideale, situata undeva sub zona genunchilor, nici prea scurte, dar nici prea lungi, rochiile de ocazie midi reusesc sa impresioneze prin efectul pe care il creaza atat la evenimentele formale, cat si la cele semi-formale sau informale. 

rochie-de-ocazie-midi-dantela-neagraPrin farmecul lor, rochiile de ocazie midi reusesc sa flateze orice tip de silueta, iar acesta este unul dintre motivele pentru care cel putin un astfel de model este indispensabil. Iata ce recomandam ti-am pregatit, in asa fel incat sa te simti inspirata indiferent de preferintele pe care le ai:

Cea mai noua colectie de primavara Miss Grey vine cu numeroase modele feminine si elegante de rochii de ocazie midi pe care sa le adaugi garderobei tale festive. Indiferent de stilul si personalitatea ta, rochiile midi de ocazie pe care ti le propunem reusesc sa iti puna in valoare silueta si formele feminine, valorificandu-ti formele feminine. 

Pentru admiratoarele tinutelor delicate, recomandam rochia de ocazie midi Dalma. Cu bustul confectionat din dantela fina in cele mai feminine tonuri de galben pastelat, rochia se muleaza discret pe formele tale, urmarindu-ti subtil liniile siluetei. Decolteul generos iti pune bustul in valoare, compensand alura inocenta si delicata conferita de culoarea fermecatoare si de materialele rafinate din care este confectionata. 

Iti plac provocarile si sa te remarci printr-o tinuta indrazneata? Opteaza pentru rochia de ocazie rochie-de-ocazie-midi-dantela-bordomidi Carla in tonuri seducatoare de rosu-bordo. Confectionata din dantela fina, rochia midi de ocazie are o textura rafinata si eleganta, care cu siguranta nu va trece neobservata la cele mai speciale evenimente. 

Iar in cazul in care doresti sa adaugi garderobei tale festive o piesa vestimentara clasica, cu ajutorul careia sa nu dai gres niciodata, iti recomandam rochia de ocazie midi Naty. Confectionata din dantela fina, rochia impresioneaza datorita elegantei sale eterne conferita de culoarea clasica si de textura sofisticata a dantelei. Cele doua volane ii asigura o alura usor romantica si misterioasa, care iti vor completa imaginea.

Alege-ti rochiile de ocazie midi favorite dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, si completeaza-ti garderoba!

Missgrey @ May 01, 2016 +