rootfoot

Pregateste-te pentru toamna, cu rochiile din dantela cu maneca lunga

Incet dar sigur, garderoba noastra trebuie sa fie pregatita pentru toamna. Uneori, acest lucru poate fi de-a dreptul dificil. Parca nu ne-am dori sa renuntam subit la lejeritatea si confortul texturilor vaporoase de vara... Iar alegerea rochiilor de toamna devine cu atat mai dificila cu cat vorbim despre o categorie speciala vestimentara - si anume - rochiile de eveniment. Pentru ca ne dorim ca intotdeauna sa te simti fericita cu alegerile pe care le faci, Miss Grey ti-a pregatit cateva mici recomandari in materie de vestimentatie festiva potrivita pentru toamna.

Voalul vaporos va fi, usor - usor, inlocuit cu texturi mai bogate, specifice unui anotimp mai rece. Iar in cazul rochiilor de eveniment, o optiune pe cat de eleganta, pe atat de practica, o constituie rochiile din dantela. Modelele rochiilor cu bratele lasate la vedere trebuie inlocuite cu rochii cu maneca lunga, pentru a se incadra perfect in peisajul toamnei, iar culorile tomnatice, mai bogate si mai putin intense, vor lua locul nuantelor solare. 

rochie-din-dantelaAcestea sunt principalele schimbari prin care vestimentatia festiva trece la granita dintre anotimpuri. Pana cand toamna se instaleaza in toata deplinatatea sa, ai o mutlitudine de modele de rochii din dantela pe care le poti purta in continuare, in ultima perioada a verii. Daca esti neincrezatoare si te temi ca rochiile din dantela pentru toamna sunt mai putin spectaculoase decat cele cu care te-ai obisnuit in aceasta vara, te inseli. Pentru ca exista numeroase rochii din dantela cu maneca lunga pe care le poti adauga garderobei tale festive specifice toamnei, cu ajutorul carora sa creezi o impresie pozitiva oriunde ai alege sa le porti. 

Recomandarea noastra de astazi? Rochia din dantela cu maneca lunga Noelle. Confectionata integral din dantela de calitate superioara, rochia reuseste sa impresioneze prin croiala sa conica, datorita careia formele tale feminine sunt discret valorificate. Acest element iti asigura un plus de senzualitate, compensand intr-o maniera eleganta absenta decolteului sau a altor detalii care in general caracterizeaza rochiile de vara, asigurandu-le o alura seducatoare. Spatele usor decupat in V, alaturi de detaliile semi-transparente din zona bustului, contribuie la completarea imaginii tale cu un plus de luxurianta si feminitate. In plus, lungimea midi a rochiei din dantela cu maneca lunga o transforma intr-o tinuta ideala pentru orice eveniment deosebit, indiferent de rigurozitatea codurilor vestimentare impuse. 

Pretioasa si impresionanta prin definitie, rochia din dantela cu maneca lunga Noelle nu are nevoie de multe accesorii pentru a-ti asigura toate complimentele la cele mai speciale evenimente, intrucat culoarea sa incredibil de frumoasa, in combinatie cu textura dantelei, atrag suficient de mult. 

Tu ce rochii din dantela vei purta in aceasta toamna?

Missgrey @ Aug 24, 2016 +