rootfoot

Rochiile negre elegante - accesoriul indispensabil din garderoba ta

Ai reusit vreodata performanta imposibila de a spune ca ai destule rochii elegante negre in garderoba, si nu iti mai doresti nici una? Nici noi. Pentru ca rochiile negre sunt o constanta in evolutia modei si in evolutia noastra personala, regasindu-si cu succes locul de fiecare data cand avem nevoie de o tinuta eleganta salvatoare. 

Atat de indragite pentru versatilitatea lor si capacitatea de a flata orice culoare a tenului, parului, ochilor sau conformatie a siluetei, rochie-neagra-elegantarochiile negre elegante sunt accesoriul vestimentar indispensabil dintr-o garderoba festiva feminina. Oricat de mult indragesti vestimentatia colorata, exista momente in care eleganta rochiilor colorate nu se compara cu eleganta unei clasice rochii negre elegante. 

Pentru astfel de momente, asigura-te ca iti poti indrepta atentia inspre o rochie neagra eleganta cu ajutorul careia sa dobandesti aparitii inedite. Creata special pentru a fi purtata la cele mai variate cateogrii de evenimente, rochia neagra eleganta Lilly devine, prin rafinamentul sau,  bijuterie vestimentara al carei farmec dainuie in timp. 

Confectionata din voal si dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia eleganta neagra reuseste sa iti puna in valoare silueta feminina datorita croielii in stil conic, ce ii ofera capacitatea de a se mula subtil pe formele tale feminine. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului, indeosebi in zona spatelui, arunca asupra ta o alura senzuala si misterioasa, care se potriveste de minune cu eleganta subtila a unei rochii negre. In plus, lungimea midi este cartea de vizita care recomanda rochia eleganta neagra pentru absolut orice eveniment special, asigurandu-te de faptul ca nu vei da gres din punct de vedere al codului vestimentar. 

O poti purta in cele mai bogate si indraznete combo-uri cromatice, insa nu te entuziasma prea tare, pentru ca, desi clasica, rochia neagra eleganta trebuie sa ramana punctul central de interes al tinutei tale. 

Tu ce rochii negre elegante preferi? 

 

 

Missgrey @ Jul 11, 2016 +