rootfoot

Rochii pentru petrecerea de 8 Martie

Luna Martie este o luna dedicata femeilor. In special prima saptamana. De aceea, ai un motiv mai mult decat potrivit pentru a te stradui sa arati impecabil. Pentru ca pe 8 Martie esti principala sarbatorita, trebuie sa arati senzational, indiferent de felul in care ai ales sa-ti petreci timpul. De aceea, astazi ti-am pregatit un scurt articol cu recomandari de rochii pentru petrecerea de 8 Martie.

Chiar daca la fiecare ocazie speciala iti doresti sa surprinzi printr-o aparitie ireprosabila, la petrecerea de 8 Martie ar trebui sa fi mult mai motivata. Incearca sa te gandesti la aceasta ocazie ca si la propria ta aniversare, ca si cum tu si numai tu esti in centrul atentiei, motiv pentru care nu iti poti permite sa dezamagesti. Acum, mai mult decat oricand, trebuie sa fii feminina, eleganta, delicata, seducatoare. Acum, mai mult ca oricand, trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a deveni tu insati o definitie a feminitatii. Daca inca nu ti-ai ales tinuta pentru seara spectaculoasa de 8 Martie, vezi recomandarile noastre si inspira-te!


Ce poate fi mai feminin si mai seducator decat o rochie eleganta rosie? Confectionata din material elastic si cu insertii de dantela neagra in zona decolteului, rochia scurta  iti va valorifica silueta, atragand atentia asupra formelor tale si a taliei. Simplu de purtat si de accesorizat, rochia de petrecere este solutia ideala daca alegi sa iti petreci seara de 8 Martie intr-un club, spre exemplu, pentru ca vei atrage toata atentia asupra ta. Poti alege sa o porti cu dressuri negre sau nude, cu tocuri inalte sau cizme, in functie de gradul de eleganta pe care doresti sa il abordezi in tinuta ta. 

Pentru o aparitie cel putin la fel de eleganta si provocatoare, dar intr-un stil clasic, opteaza pentru rochie de petrecere conica, simpla si totusi atragatoare si originala datorita detaliilor. Rochia rosie midi confectionata din material elastic impresioneaza, in primul rand, prin decupajul din zona pieptului, care iti confera un aspect seducator, punandu-ti in valoare bustul intr-o maniera aparte. Materialul usor elastic se muleaza discret pe silueta ta, iar lungimea midi confera un aer clasic rochiei d eocazie, compensand efectul decolteului. 

Iti vei petrece seara de 8 Martie intr-un loc pretentios? Nicio problema, poti sa adopti o tinuta feminina si provocatoare cu ajutorul rochiei de ocazie. Confectionata din piele ecologica si dantela fina, rochia scurta neagra iti accentueaza talia, iar jocurile de transparenta iti sporesc misterul. Combinatia dintre pielea ecologica neagra si dantela sofisticata iti confera o aparitie spectaculoasa, caracterizata prin rafinament si o eleganta aparte. Poart-o la restaurante prententioase, spre exemplu, sau la evenimente mondene care impun o astfel de tinuta.

Indiferent de locul si modul in care alegi sa iti petreci timpul de 8 Martie, Miss Grey iti este alaturi cu cele mai frumoase confectii de dama, create astfel incat sa flateze orice tip de silueta. Intra pe www.MissGrey,ro, si alege-ti, din multitudinea de modele pe care ti le punem la dispozitie, rochiile pentru petrecerea de 8 Martie care iti plac cel mai mult!

Missgrey @ Mar 04, 2015 +