rootfoot

Cum sa obtii un look de vedeta, in cativa pasi?

Pentru mult timp, aparitiile pe covorul rosu ale vedetelor de la Hollywood au reprezentat o sursa de inspiratie in materie de piese vestimentare atat pentru designeri, cat si pentru orice femeie. Pasiunea pentru moda nu este singurul factor al acestui fenomen. Fiecare doamna sau domnisoara care doreste sa surprinda printr-o aparitie originala si stilata tine cont de tendintele in materie de moda. Si unde se pot observa cel mai bine aceste tendinte, daca nu printre vedetele de la Hollywood?

Sa obtii un look de vedeta nu este foarte dificil, daca iti alegi cu atentie piesele vestimentare. Nu este obligatoriu sa achizitionezi produse exagerat de scumpe. Cu un buget modest, iti poti procura articole de imbracaminte pe care sa le imbini in asa fel incat sa arati ca o vedeta. Iata cum poti sa arati ca un star in cativa pasi simpli:

1. In primul rand, studiaza-ti cu atentie trasaturile si look-ul si incearca  sa ii gasesti un corespondent cat de cat apropiat printre vedetele de la Hollywood. Este foarte important sa selectezi un stil care sa iti placa si care sa ti rochie printse potriveasca, astfel incat sa nu te simti ciudat cand il adopti. Unul dintre factorii importanti ai aparitiilor spectaculoase ale vedetelor este increderea pe care o inspira prin tinuta si, mai ales, atitudine. Fara o atitudine ferma, increzatoare (dar, atentie, nu aroganta!), orice haina ai imbraca nu te poate transforma intr-o diva. In mod evident, daca nu te simti bine in hainele pe care le porti, nici atitudinea ta nu poate sa inspire incredere.

2. Ai grija ca in momentul in care mergi la cumparaturi sa nu achizitionezi outfit-uri complete. Ia-ti piese diverse pe care sa le asortezi si accesorizezi tinand cont de garderoba ta personala. Putina indrazneala in ceea ce priveste imbinarea pieselor vestimentare, a materialelor si a culorilor conteaza foarte mult pentru o aparitie VIP de succes.  

3. Hainele, accesoriile si atitudinea nu sunt totul! Ai grija la machiaj si la coafura in momentul in care decizi sa adopti un look de vedeta. Daca ti-ai ales o personalitate cu care te identifici, cel putin intr-o mica masura, la nivel de aspect, nu-ti fie teama sa iti schimbi look-ul in conformitate cu ea.  

4. Miss Grey iti ofera cateva exemple de tinute pe care le poti adopta ca sa iti creezi o aparitie demna de covorul rosu:

Rochia Dream Girl somon te poate ajuta sa iti creezi un look similar cu cel al Emmei Watson. Vedeta, care a devenit cunoscuta datorita rolului pe care l-a jucat in seria Harry Potter, s-a transformat din copilul dulce de la inceputul ecranizarii intr-o femeie extraordinar de stilata si apreciata la nivel mondial. Mereu surprinde prin aparitiile sale rafinate, si asta se poate observa cu usurinta daca ai putina rabdare sa dai un search pe Internet.  

rochie vedeta

Scurta, cu bust din dantela si tull fin, Rochia Dream Girl somon este perfecta pentru evenimentele speciale din viata ta. Decolteul larg si manecile transparente confera un aer misterios, atragator si dulce in acelasi timp. Exact ca Emma. Poarta rochia care te transforma intr-o adevarata lady si atrage toate privirile in jurul tau.  

Lana del Rey, desi nu a aparut de foarte mult timp printre vedetele "cu vechime", a reusit sa aiba o ascensiune incredibila; s-a facut remarcata printr-un stil muzical nou, original, iar in spectacolele sale niciodata nu dezamageste in privinta look-ului pe care il adopta.  

Rochia Lolita rosie ar purta-o si Lana, cu siguranta, intr-unul dintre concertele sale. Alcatuita din  voal de matase rosie, cu aplicatie din dantela neagra, fina, in jurul decolteului in V, este o rochie sexy ce iti subliniaza discret talia. Este o rochie ideala pentru sezonul estival; in plus, te va ajuta sa adopti un look dreamy, inocent si jucaus in acelasi timp.

rochie rosie

Lady Gaga a fost, inca de la inceput, socanta prin aparitiile sale. Imbracamintea si look-urile pe care le-a adoptat de-a lungul timpului nu au fost, insa, lipsite de apreciere. Daca te consideri macar pe aproape la fel de indrazneata pentru aceasta vedeta care a cucerit lumea, iti recomandam sa porti rochia Print Desire, trei sferturi, din material elastic si cu un print abstract si foarte colorat.  

Accesorizeaz-o cu niste ochelari de soare si o geanta voluminoasa, adauga un strop de incredere si surprinde pe toata lumea cu aceasta aparitie colorata, energica si sexy, in acelasi timp.

Intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti rochia potrivita pentru un look de vedeta!

Missgrey @ Jul 27, 2014 +