rootfoot

Rochii scurte elegante roz fucsia: stii sa le porti?

Daca iti place sa porti rochii scurte elegante roz fucsia, sau chiar alta nuanta de roz, stii prea bine ca nu ai nicio sansa sa treci neobservata. Culoarea roz atrage atentia, fascineaza si confera purtatoarei un aer plin de viata si o prospetime care indulceste trasaturile. Insa nu putem nega faptul ca o rochie roz iti poate pune in cale o serie de dificultati, in ce priveste accesorizarea si cat de potrivit este locul unde vrei sa o porti.

 

Alegerea unei rochii scurte elegante roz fucsia nu ar trebui sa fie totusi impiedicata de detaliile acestea, asa ca iti dezvaluim in continuare cele mai simple metode prin care vei putea stapani arta purtarii tinutelor elegante colorate in nuanta cu cea mai puternica personalitate.

 

Poti imbraca la nunta rochii scurte elegante roz fucsia?

 

Daca ai de gand sa imbraci la o nunta unul din acele modele de rochii scurte elegante roz care atrage toate privirile datorita nuantei vibrante de fucsia, sfatul nostru este sa o domolesti putin cu ajutorul accesoriilor. Parerile sunt oricum impartite, unele voci opunandu-se purtarii oricaror nuante puternice la petrecerea de nunta, unde mireasa trebuie sa ramana in centrul atentiei, altele sustinand varietatea cromatica si, in general, orice nuante vesele, care nu fac altceva decat sa amplifice bucuria unui astfel de eveniment.

 

Asa ca, daca te-ai indragostit de o rochie scurta eleganta roz fucsia, poart-o linistita la nunta unei prietene dragi, cu accesorii in nuante neutre sau metalice, care ii domolesc impetuozitatea. Pentru o asortare inedita, poti alege sandale sau pantofi in nuante de albastru sau rosu inchis, si bineinteles clasicii stiletto negri, dar evita sa te afisezi intr-o tinuta complet roz.

 

Rochiile roz  aprins sunt ideale pentru petrecerile cocktail

 

La o astfel de ocazie stii ca trebuie sa porti ceva nici prea sofisticat, dar nici prea casual, si bineinteles suficient de chic si feminin ca sa te bucuri de complimente si priviri admirative. O rochie scurta eleganta roz, care se opreste putin mai sus de genunchi si este confectionata dintr-o tesatura deosebita, precum dantela brodata, voalul sau satinul, este una din alegerile vestimentare castigatoare.

 

Rozul fucsia este o nuanta avantajoasa pentru aproape toate tonurile de piele. In plus, este indrazneata fara a atenua delicatetea insuflata de cea mai feminina dintre culori, iar in ultimii ani a devenit preferata bloggeritelor de moda, dupa o perioada in care doar micile domnisoare sau personificatoarele acadelelor o primeau in garderoba lor.

 

Una peste alta, sa porti rochii scurte elegante roz fucsia inseamna nu doar un boost de buna dispozitie pentru tine si cei din jur, ci si o declaratie de stil care te plaseaza in randul femeilor rafinate si optimiste.

 

Missgrey @ Aug 28, 2017 +